SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Събитие за интернет - Уеб Експо 2010

ovanes

New member
Не знам дали това е правилното място за тази тема, но не знам къде другаде. Може би трябва да има секция събития :)

Организираме Уеб Експо 2010 - събитие за уеб дизайн и разработка, дигитален маркетинг, електронна търговия, хостинг и свързаност, социални медии и уеб 2.0, бизнес и enterprise 2.0, уеб услуги, мобилни и уеб приложения, онлайн медии.

То ще се проведе на 31 май в София, на 2 юни в Пловдив и на 4 юни във Варна. Сигурен съм, че на много от вас ще им е интересно да посетят.

За посетители няма такса, а е нужна само кратка регистрация. Като се регистрирате, ще можете да посетите уеб изложението, презентациите, нетуъркинг бара, както и кариерните и start up консултации.

Ако искате да присъствате в семинарната част има такса от 35 лева за Пловдив и Варна и от 45 лева за София. Това са цените за ранна регистрация до края на месеца.

Има възможност да се регистрирате и като изложители. Цените са много достъпни дори и за малки фирми. Може да се комбинирате и няколко професионалсити на свободна практика.

Все пак ви препоръчвам да разгледате сайта: http://webxpo.net

Ако имате въпроси, ще се радвам да ви отговоря.
 

Горе