SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Създаване на спомагателни блогове

MsGeR

Banned
Предлагам следната оферта...
Hi! I am offernig for you a new special offer. Creation of Blogs! They will be created on blogger,wordpress and a lot of other blog hostings. I will put on them 10 articles relevant to your site with links to your site. That means a lot of links from a relevant blogs. I will do a three way link exchange between my blogs and they will get also links and becouse of that links your site will became more stronger. I think that this offer is spectacular.

Plan A
10 Blogs Everyday with 5 articles on them and link to your site on blogroll and articles.
1 week(7*10=70 relevant sites that will link to your site with 3-4 links on every page)
Price= 20$

Plan B

15 Blogs Everyday with 8 articles on them....
2 weeks(14*15=210sites that will link you)
Price=48$

Plan C
20 Blogs everyday with 12 articles on them
3 weeks(21*20=420 sites that will link you)
Price=94$

Plan FULL
30 Blogs Everyday with 20 articles on them
5 weeks (35*30=1050 SITES !!!!)
Price=200$

Everyday i will send you your new blogs with your links! First person will get 20% discount!

П.С Темата е пусната тук http://forums.digitalpoint.com/showthread.php?t=933649

Re: Създаване на спомагателни блогове

а статиите какви ще бъдат?

Свързани с темата на основния сайт разбира се с една дума получавате линкове от блогове със съдържание близко(не копирано,а просто по темата

Свързани с темата на основния сайт разбира се с една дума получавате линкове от блогове със съдържание близко(не копирано,а просто по темата
Това ти ли го предлагаш или просто пре-предаваш?

Това ти ли го предлагаш или просто пре-предаваш?

Аз го предлагам
entwickler каза:
Имаш предвид, че ще напишеш толкова статии оригинално съдържание?
Статиите няма да са уникални
На края на всяка статия ще има Прочети повече по темата на ..... или пък нещо което Вие изберете.

Езика на блоговете ще е Английски или Български

За да ти е по-атрактивно предложението, вземи синонимайзер и уникализирай текстовете чрез автоматична смяна на думите с техни синоними.
За английския точно знам, че има безплатни и платени варианти.
За българския нищо не мога да кажа, не съм чувал.
Така правиш от неуникалния текст - уникален.
Ако смениш 25-30% от думите, то за бота това ще бъде съвършенно нов текст.
Тогава и самото предложение, ще бъде атрактивно.
А така не виждам особен смисъл, ако ще е Copy - Paste

@seo-pi4 изкърти думите : Синонимайзър & уникализирай :)
@MsGer - ако наистина са с 'уникален' ( т.е. синонимизиран и уникализиран :-D ) контент, офертата е много добра, иначе става нещо като article directory

Еми те статиите си минават през такъв софтуер спокойно :)

To и аз знам че минават спокойно, въпроса е ти дали го умееш това и дали имаш необходимия софтуер и база с синоними.
Ако имаш постни тук откъси с не по-малко от 1500 символа на български и и английски - оригинал и резултата от уникализацията.
А то в поста си пишеш че статиите не са уникални.

Мен лично ме интересува на български.
Ако резултата е добър, текста уникален и читабелен, аз ще поръчам.

To и аз знам че минават спокойно, въпроса е ти дали го умееш това и дали имаш необходимия софтуер и база с синоними.
Ако имаш постни тук откъси с не по-малко от 1500 символа на български и и английски - оригинал и резултата от уникализацията.
А то в поста си пишеш че статиите не са уникални.

Мен лично ме интересува на български.
Ако резултата е добър, текста уникален и читабелен, аз ще поръчам.
и аз се интересувам от същото ;)

За Съжаление след опита ми текстовете не минават през Copyscape следователно офертата си остава в първоначалния и вариант
А за англоезичните блогове ще се включва ли уникализиране и синонимизиране на текстовете?

Горе