SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Създаване на статии

stefania.i

New member
Здравейте,
Търся си работа свързана със създаване на статии, съдържание. Също така се интересувам от SEO и администриране на WordPress сайтове.
 
Как се заплаща за писане на статии? Предполагам, че има значение дали Гугъл ще хареса статията, т.е. дали ще я класира добре.
 
Заплащането се определя от различни фактори, съществуват различни видове статии - ПР статии, SEO статии и други.
Ако целим Гугъл да " хареса" статията и да я класира добре, то тя трябва да е SEO статия.
 
Гугъл класира статиите в зависимост от престижа на дадения сайт. С други думи не можете да очаквате вашата статия да удари 1-рво място по ключова дума, ако сайтът е нов и няма авторитет. Така наречените статии в сайтовете / съдържание се правят, с цел да се даде полезна информация на потребителите. По всяка вероятност всяка една статия, трябва да съдържа SEO елемент, за да бъде удобна за читателите. Много хора си мислят, че писането на SEO статия е нещо специално... не това не е така. Има практики, в които се слагат H1, H2, H3 подзаглавия, в които присъства ключова дума и / или синоним на ключовата дума.

Да, това е полезно за търсачката, но никой не може да очаква, че по този начин ще пребори конкуренцията. ЗА да се класира един сайт добре, трябва да има много добре структурирано съдържание за различните страници, трябва да има блог, в който да се дават полезни съвети, трябва да се създаде семантично ядро и още куп неща.

В никакъв случай не се доверявайте на хора, които Ви гарантират, че с една или пет статии ще Ви изпратят в космоса.
 

Горе