SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Таргетиране на рекламите

Sp0oN

Anno Zero LTD
Интересно ми е, как на сайт за запознанства, таргетирането на адсенс е точно само "риъл естейтс, хотелско настаняване и 1000 други такива" (при все че си наблъсках компетитив ад филтъра със поне 200 сайта на строителни фирми защото и те илизаха), а когато пусна имидж реклама, тя излиза доста контекстуално - Unleash the diva in you, Take personality test и всякви ей такива ... а и бтв някой чувал ли е за реклама на козметични продукти в България ама от ранга Ейвън, орифлейм и т.н. афф програма за сайт ?

Предварително благодаря ;)
_________________________________________________
Поздрави,
Георги Д. Илиев.
 
Re: Таргетиране на рекламите

сайта на български ли е? може да няма рекламодатели :-\
 
Re: Таргетиране на рекламите

английски и български (със стрингове сменя езиците), на английски Рийл естейтс и хотелите и се виждат картинки на имидж адс, на български пак си излизат английски рекламодатели обаче имидж адс няма ... дори когато съм ги сетнал да показват пъблик сървайс адс...
 
Re: Таргетиране на рекламите

Риал естейт рекламите са едни от добре платените. Иначе и на мен ми е интересно за БГ реклами или за реклами на английски става дума.
 
Re: Таргетиране на рекламите

и на двата езика бе хора :)

едит: и още нещо ... вчера получих клик на wide skyscraper със имидж адс който е само ...
1 цент... :/
 
Re: Таргетиране на рекламите

Я дай направо да разгледаме сайта и да направим диагностика. Иначе имидж адс, особено ако се въртят на цпм, носят малко пари.
 
Re: Таргетиране на рекламите

един офтопик само: Смайлей централ добри пари ли плащат?
относно сайта ... нека да ви го дам след няколко дни защото в момента е хостнат така да се каже неофициално ... като съб-домейн а не искам някой да регне домейн името на което смятам да го слагам (просто още нямам пари да си купя домейн-а)
/* не че ме е страх някой от вас да ми регне домейна, страх ме е от някой просто минаващ */
 

Горе