SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Тема на редакторите в start.bg

bgkulinar

Меринджей
По желание на Илиефф отварям тази тема, в която редакторите на старт.бг да си обменяме информация, съвети и изобщо да си чатим за най-голямата българска паджина.

То си има форум на редакторите, но тук мисля, че ще сме полезни на бъдещи редактори.

Моля, не пускайте заявки да бъдете включени в тази или онази страница. За целта си има процедура.
 
Re: Тема на редакторите в start.bg

добра идея
 
Re: Тема на редакторите в start.bg

Ами, привет :)

А има ли други редактори от старт.бг тук? До сега знам само за бгкулинара и за себе си. :D

Иначе съм шеф на кад.старт.бг (това си го харесах покрай професиналните ми задължения преди време), нюйорк.старт.бг (защото ми харесва града) и на уса.старт.бг (защото старият редактор се пенсионира, а темата получава добри посещения).

Оглеждам се и за други свободни и хубави теми, но за момента или не ме интересуват или ще имат по 5-10 посещения заради тематиката им и не си струва труда.

В една друга тема стана въпрос за трафика... не знам как е по света с паджините, но специално аз получавам много трафик от регистрираните ми сайтове в старт.бг. Българина явно обича подобен тип поднасяне на информацията, а i старт.бг за 6-7 години стана наистина качествен ресурс.
 
Re: Тема на редакторите в start.bg

Явно и Калин4у е редактор, а Оги е на СЕО-то. Аз поддържам 10-тина теми сред които по-интересните са рецепти (каква изненада, а?), пхпББ, аддурл, судоку.

Определено темите носят силно таргетиран трафик.
 
Re: Тема на редакторите в start.bg

Аз от доста време нищо не съм правил, преди няколко дена само сложих някакви линкове и това е :) Имах много работа и си помислих, че ще ме махнат а те за моя голяма изненада са ме оставили пък си викам що да не отделя малко време :)
За сега няма нищо но ще видя в близко време да го направя, http://adsense.start.bg
 
Re: Тема на редакторите в start.bg

БГКулинар: кандидатствах за изкуство.старт.бг ... сега мога ли да пусна кандидатури и за други, или да чакам една по една ?
 
Re: Тема на редакторите в start.bg

Кандидатстваш както и за изкуството.

Утре ще питам, в петък не успях. Все пак мацката се грижи за още сума ти неща, освен новите кандидатури.
 

Горе