SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Трябва ми товарен бус за Събота

entwickler

New member
Знам, че има хора в транспортните ниши и затова реших да питам.
Става дума за превоз на следното:
Детско легло 160см + малък шкаф. + 5-6 кашона + табуретка + няколко малки детски мебели.

Старт: София
Финал: Разград
Разстояние: приблизително 345 км

Re: Трябва ми товарен бус за Събота

http://www.nosach.com/ ей на тия им правих аз оптимизацията, мисля че са сериозни хора, в сайта им има телефоните.

по добре се откажи, ще дадеш пари колкото за нови мебели :)

Дали?
Аз също ще местя едни неща от Плевен до В. Търново и както и да го смятам... не са малко пари, но си заслужава.
А той като гледам ще мести доста неща.
Последно като проверявах излизаше към 40 стотинки на километър, за над 150км разстояние.
Или иначе казано, да си нагласи 350лв.
Но пък цените малко се вдигнаха сега на горивата и не знам...

Като знам че под 1лв на километър няма да вземат, по добре си купи нови мебели, както те посъветва netsurfer.
Или намери някой познат да ти свърши услугата срещу горивото и една черпушка

Дали?
Аз също ще местя едни неща от Плевен до В. Търново и както и да го смятам... не са малко пари, но си заслужава.
А той като гледам ще мести доста неща.
Последно като проверявах излизаше към 40 стотинки на километър, за над 150км разстояние.
Или иначе казано, да си нагласи 350лв.
Но пък цените малко се вдигнаха сега на горивата и не знам...

40стотинки X 150км - 60 лв
при 350 км x 0.40 = 140лв.

Защо ги сметна 350?

Ами както каза колегата, смятам двете посоки + евентуалното поскъпване на услугата.. грубо 350лв според мен.
Да не говорим, че ако има товаро-разтоварителна дейност от тяхна страна, при някои не влиза в цената, т.е. още.

хехе, а обратно ще се върне без пари, така ли?
Има някои си имат различни точки в страната където можеш да оставиш автомобила...
Но явно е доста скъпо и ще мисля за други варианти.

Горе