SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Търси се човек, желаещ да се занимава със SEO!

lyubcho.k

New member
Ето за какво иде реч - търсим човек, който има желание да се занимава със SEO оптимизация. Наблягам на думата желание, тъй като фирмата, която сме стартирали е млада и искаме да намерим човек, с който да можем да работим в дългосрочна перспектива. Започнали сме няколко проекта, но адски ни куца частта със SEO оптимизацията, а и нямаме достатъчно време, за да я захванем, защото имаме някакви познания в тази област. Търсим човек, който има мотивация за работа и гарантирам, че ще остане много доволен от заплащането, ако работата се върши систематизирано и със стремеж за развитие.

vegercar.com
shortbooking.com

Това са два от проектите, с които сме стартирали, като сайтът за коли под наем се движи доста добре и сами може да проверите резултатите в google. Вторият сайт е в процес на изграждане и лично според мен има големи перспективи (този дизайн е правен преди няколко месеца, а в момента работим по съвсем нова структура и визия). Ще има работа също по бизнес софтуеър, както и по софтуеър за медицинско оборудване съвсем скоро, така че ако нещата потръгнат ще имате едни стабилни проекти за вашето CV

Облаги за човекът, който ще работи по проектите ще има доста, но смятам, че ще е по-добре да говорим наживо, за да не останете с грешни впечатления, тъй като е ясно, че в интернет, малко или много представата за нещата се изкривява.

Ако имате въпроси, моля пишете на:

lyubo@qualifaced.com

Само информативно за хората, които биха искали да се срещнем и поговорим - фирмата се намира на Цариградско шосе 101 (сградата на ТВ Европа).

п.п. Желателно е, да пишат хора, които имат възможност да работят в София. Търсим човек, който ще работи с нас в офис, а не от тях.

Благодаря на отзовалите се! Лек ден :)
 

Горе