SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Търся дългосрочни услуги на копирайтър

DiDokal

Member
Здравейте!

Търся копирайтър от който ще купувам 10-12 статии месечно в продължение на 6-12 месеца на тема счетоводство . Много е важно човека който ще ги ПИШИ, да е на "ти" със счетоводството.

Естествено статиите ще се купуват с цел СЕО и съответно те трябва да са минимум 350-400 думи, като примерно 1-2 седмици предварително ще казвам за какво ще се пиши в следващите няколко статии.

Статиите трябва да са уникални и минати с Advego Plagiatus.

Моля, всеки заинтересуван, да пусне по една статия свързана с тази тематика тук в темата, за да видя какъв е вашият стил на писане.

Поздрави :wink:
 
Последно редактирано:
За: Търся дългосрочни услуги на копирайтър

За: Търся дългосрочни услуги на копирайтър

Здравейте!

Искам да ви информирам че все още очаквам примерни статии от хората които са ми писали, и не са ми изпратели такива. Ще чакам до сряда и който пратил пратил. В четвъртък или петък ще изберем човека който ще пиши за нас.
Хората които не са изпратели нищо ще отпаднат като кандидати!

Лек ден :wink:
 
За: Търся дългосрочни услуги на копирайтър

За: Търся дългосрочни услуги на копирайтър

Здравейте!

Обещаното е закон за нас, така че, ето ни... Тъй като същият пост го отворихме и в друг форум, избраните с които ще работим не са от този форуми.

Все пак искам да благодаря на всички които ни писаха.

Лек ден! :p
 

Горе