SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Търся преводач Български-Английски

cyberpower

New member
Променено:
Вече е намерен преводач... благодаря на всички които писаха...

Здравейте на всички...

До няколко дена страртирам нов проект и поради липса на време и други фактори, реших да възложа превода на някой друг. Превода е от български на английски и трябва да бъде направен на добро езиково ниво без груби граматически грешки.

Обем:
20 страници на word със стандартно форматиране font:Times New Roman size:12 около 450 думи на страница. По принцип обичам да работя с едни и същи хора и при добро стработване може и да продължим с още преводи при желание и от двете страни.

Тематика:
Диети, фитнес и храни.

Плащане:
Плащането става на части след получаване на фрагменти от превода.
През PayPal(Мога да плащам след всяка преведена страница)
Банков превод(Плащане на 4-5 страници)
Пощенски превод(Плащане на мин 5 страници)
За предпочитане е плащането да става през PayPal.

Заинтересованите да ми пращат оферти на ЛС или в темата, като в офертата си включат цена, срок за изпълнение, поради голямата конкуренция в областа и за да си спестим излишна кореспонденция е добре да включите и нещо за себе си, като подготовка за такъв превод, портфолио... Също и e-mail, телефон или skype за връзка.

Последно редактирано:
Re: Търся преводач Български-Английски

Здравдейте,
интересувам се от превода. Университетски преподавател. Работя точно, огромен опит. Превеждал съм хомеопатични статии.
Бихте ли ми съобщили колко плащане за стандартна страница 1800 знака заедно със интервалите?
Предпочитам да ми пишете на мейл адреса: Angel52@mail.bg
Поздрави: Ангилов

Горе