SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Търся работа като freelancer

mitko29

New member
Здравейте :wink:,казвам се Димитър и от дълго време се занимавам със програмиране, усъвършенствал съм следните езици : C++,C#,VB,PHP(html&css&xaml),JAVA,asembler.
Запознат съм много добре със ООП и мога да работя добре във екип,нямам портфолио поради простата причина,че до сега не ми се е налагало да кадидатствам по този начин, а съм правил, къде парчета код за някой сайт на мой познат,или цяли проекти.
*PHP не съм запознат със нито един framework,защото за мен това са излишни глупости,аз съм на мнението, че този език не блести като цяло със бързина или нещо друго,и за това няма да му помогнат OOP-то, или някой framework. !!!
На localhost имам доста лични проекти,който аз смятам за интересни, така че ако искате да обясня някой от тях само кажете. :)
 

Горе