SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Търся съдействие в WordPress и още нещо

Todor

New member
Здравейте всички,

Реших да се регистрирам тук, защото виждам, че форума се посещава от хора с трайни интереси в уеб технологиите.

Търся контакт със специалист с познания в WordPress, който може да ми съдейства за следния проект:

Искам да създам малка мрежа от български блогове или сайтове, които да се подпомагат помежду си чрез взаимни линкове един към друг (поставени в Sidebar-овете на съотвените блогове).

Във връзка с това бих желал да създам специално създаден за целта сайт (блог) под WordPress, в който автоматично да излизат сортирани по дата най-новите заглавия и началния текст на най-новите статии от всички блогове, които са членове на мрежата, за която споменах в горния абзац. Този сайт ще има за цел да популяризира блоговете на членовете в мрежата.

Има и други неща, които трябва да се споменат, но като цяло - това е основната идея.

Ако проявявате интерес към този малък проект, моля пишете ми лично съобщение. Мога да изпратя кратко техническо задание, за да го огледате и да прецените какво би струвал такъв проект като време и пари.

Успехи на всички!
 

Горе