SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Ударих бинго от bing

MUTI

New member
Бинг търсачката са решили че съм ударил бинго и дошли да ме реиндексират. До тук добре обаче тешили да индексират машина на която имам 4 сайта с доста странички. И до тук всичко добре ама те тея нагли та нагли и пуснали на всеки сайт по 1000 бота. Та викам си ще метна няколко яица на процесорите поне закуската да стане докато има сетна на агентите от бинг да чакат по 120 сек след индексиране. И до тук добре ама те като са 1000 парчета пак стават нещата прекалено бързо. И накрая открих че като си направиш акаунт в бинг и от там можеш да нагласиш и да им кажек как да ти пасе фермата това животно. Аз не бях го пипал при ресистрацията и си беше на средно. то бива бива ама поне да вземат пример от Г а не да ми пращат цели селекти с орачи, копачи и други ООО-та.
 
За: Ударих бинго от bing

За: Ударих бинго от bing

Нормално, Microsoft. От години са си така. Аз даже едно време им забранявах бота на някои от по-големите ми БГ сайтове. Събаряха машината. Реално погледнато за какво ми е?
 

Горе