Хостинг с неограничен брой домейни

dextersh

New member
Здравейте.

Препоръчайте ми хостинг с неограничен брой домейни. Като гледам ще трябва да е чуждестранен. Интересува ме дали е добра връзката с тези чуждестранните хостинги и дали въртят някакви далавери като ограничение на процесите на сървъра и използван рам.

Примерно hostgator, bluehost, justhost добре ли са?
Ако някои има впечатления да каже на къде да се насоча.

Re: Хостинг с неограничен брой домейни

Здравейте.

Препоръчайте ми хостинг с неограничен брой домейни. Като гледам ще трябва да е чуждестранен. Интересува ме дали е добра връзката с тези чуждестранните хостинги и дали въртят някакви далавери като ограничение на процесите на сървъра и използван рам.

Примерно hostgator, bluehost, justhost добре ли са?
Ако някои има впечатления да каже на къде да се насоча.

http://www5.duoservers.com/?lang=en&action=webhosting&submenu=44

За блухост съм писал. Лично го ползвам за мен и няколко клиента. Единственото кофти напоследък е, че ваучерът за адуърдс вече се дава само на хамериканци и канадци.

Ето ти още един. dreamhost.com. Ползвам го от около 1 година и за сега върви добре. Имат ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН (каквото и да значи това) лимит от 60 мин процесорно време. Ето ти и един сайт там за да се ориентираш каква е скоростта от България
Online games

Още един глас за dreamhost, ето сайт качен на него "поради недоволни хора от този сайт, съм махнал линка."
edit.

Последно редактирано:

Back
Горе