biks Ex SEO 14 Февруари 2008 #1 Хайде честит ви Трифон Зарезан и Св. Валентин + 2 бутилки вино + 2 чаши ракия + 5,6 бири + който каквото си пожелае за вечерта 😉
Хайде честит ви Трифон Зарезан и Св. Валентин + 2 бутилки вино + 2 чаши ракия + 5,6 бири + който каквото си пожелае за вечерта 😉
C Cybertack New member 14 Февруари 2008 #3 Re: Честит ви Трифон Зарезан Кой каквото и да празнува честито 🙂 Аз съм намерил начин да празнувам и двата празника, влюбен съм във виното 🙂
Re: Честит ви Трифон Зарезан Кой каквото и да празнува честито 🙂 Аз съм намерил начин да празнувам и двата празника, влюбен съм във виното 🙂
ted New member 14 Февруари 2008 #4 Re: Честит ви Трифон Зарезан Важното е да има повод - наздраве на всички които празнуват ...
Илиев Well-known member 14 Февруари 2008 #6 Re: Честит ви Трифон Зарезан ъм, наздрафе 😀 и внимавайте, че всегда можно посратся 😀
BATTERY New member 14 Февруари 2008 #7 Re: Честит ви Трифон Зарезан както каза един водещ в едно радио сутринта "Ха честито на всички влюбени алкохолици" ;D което ми напомня за липсата на емотикон от този род
Re: Честит ви Трифон Зарезан както каза един водещ в едно радио сутринта "Ха честито на всички влюбени алкохолици" ;D което ми напомня за липсата на емотикон от този род
Blinky Geek Екип 15 Февруари 2008 #9 Re: Честит ви Трифон Зарезан Наздраве на всички.... и от мен. Честит празник - кой каквото празнува.🙂
Re: Честит ви Трифон Зарезан Наздраве на всички.... и от мен. Честит празник - кой каквото празнува.🙂