Шофьорска книжа - КАТ цена

johnny

trigger hippie
Предстои ми подаване на документи в КАТ за шофьорска книжка, никъде обаче не можах да намеря информация за това колко струва обикновенната, бързата и експресната поръчка. Питах разни познати, които скоро са взели и никой не можа да ми каже с точност, пък и цените след новата година може да са се променили. Някой да е наясно?

Re: Шофьорска книжа - КАТ цена

ех няма вече експресна момчета вече цената за експресна е минала в нормална която е 10 дена и става за около 7-8 дни и цената е 40 лева

35 лв. е обикновената поръчка. за експресната не знам, ама и обикновената става по-бързо от 20 дни на гишето като подадеш ако попиташ любезно и въпросния човек отсреща е на кеф ще ти каже в момента за колко време става. При мен така беше с международния паспрот чаках си го 15 дни (пак подраних с пет🙂 и накрая се оказа че датата на издаване му е 3 дни след като съм подал документите 🙂

Подадох си документите, обикновенната поръчка е 21 лева и става за един месец - така ми казаха.

Подадох вчера, исках да я взема възможно най-бързо и питах за колко дена мога да я взема възможно най-бързо в КАТ (Варна) срокът беше 10 дена а цената близо 40 лева, при 30 дневния стандартен срок беше към 20."Това е най-бързия възможен начин засега освен ако нямаш тати и мама вътре или рушветче.. но има ли смисал каде е 2-3 дена каде е 10" вие си знаете 🙂

Подадох вчера, исках да я взема възможно най-бързо и питах за колко дена мога да я взема възможно най-бързо в КАТ (Варна) срокът беше 10 дена а цената близо 40 лева, при 30 дневния стандартен срок беше към 20."Това е най-бързия възможен начин засега освен ако нямаш тати и мама вътре или рушветче.. но има ли смисал каде е 2-3 дена каде е 10" вие си знаете 🙂

То като цяло за млад шофьор не знам и какъв му е зора да взема книжката по-бързо от стандартният срок. Тези бързи поръчки са само за хора, които си изкарват хляба от това и по някаква причина не притежават вече документа.

Back
Горе