SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

банер реклама

Mitaka

New member
Здравейте,
опитвам се да изкарам пари от банери в своя уеб сайт(http://www.istinsko.com),
смятам че в България това би имало бъдеще, а както гледам сякаш никой не е на осмото небе изкарвайки "милиони" от adsense :)

Предлагам поствянето на банер с размери колкото е ширината на менюто ми на височина 125px(точното място е черния правоъгълник).
Ето и статистика за уеб сайта:пуснат е преди едва три седмици, като за този период отбелязахме доста добър растеж от над 150%.Уникалните посещения всеки ден варират между 450-650, като рекорда посещения е 1163, нямаме спад под 400 от една седмица, всеки ден се постват доста нови статии и потребителите стават все повече. Импресиите не падат под 2000 на ден.Рекорда е 4600.
Цената за банер е 35лв. на месец.

Последните 2-3 дни не сме поствали много защото имаме лични проблеми.Имайте предвид, че ако искате да сложите банер в сайта, това е добра сделка за вас от гледна точка на това, че все повече потребители влизат и когато мине месеца за който сте си платили вероятно два пъти повече хора ще влизат в уеб сайта, респективно ще виждат вашата реклама, смея да твърдя това защото 95% от статиите в сайта са авторски или не са съществували на български когато сме ги превели.Дори се наблюдава copy-paste в други сайтове за някои статии с по-висок рейтинг.Ако сте заинтересовани или дори за други въпроси моля пишете.

С уважение Димитър Георгиев.
 

Прикачени файлове

  • reklama.jpg
    reklama.jpg
    76.1 KB · Преглеждания: 0
Re: банер реклама

Темата направо руши миФки. Много ми хареса. Пожелавам успех с намирането на рекламодатели.

Една лека идейка - пуснете анкета за да уточните демографския профил на аудиторията си възраст, пол, местожитеслтво и т.н.
 
Re: банер реклама

joomla била гадна, а ? :)
Браво, сайтчето е готино!!! (аз сериозно се замислям за реклама при вас... ама за сега ще задържим фронта, че пари няма ...)
 
Re: банер реклама

Ами по принцип често отговарям на въпроси от подобно естество (имам предвид таргет групата на сайта), но просто сме твърде млади и гледаме накъде духа вятъра т.е. какво се чете. Сайта като цяло е насочен в сферата на новините от всякакво естество, т.е. докато четеш за Microsoft да можеш и ако си заинтригуван естествено да прочетеш и нещо от рода на "10 причини защо мъжете да не искат да се женят", което би те задържало по дълго в сайта за разлика от тематичните сайтове. Начинанието ни е много амбициозно, но сме яко мотивирани. :)
 
Re: банер реклама

в контрол панела на джумлата -> конфигурация -> linked titles ;)
Само да помогна, твърде възможно е да знаеш :)
 
Re: банер реклама

даже мисля че е малко 35 лв за толкова голям банер
 

Горе