SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

бан на домейн в adsense... има ли изход?

nicx

New member
Ето, че и на мен се случи... от adsense ми баннаха домейн.

Причината е, че са открили пост с неприемливо (adult) съдържание. От около 100 поста имам само 1 такъв, като той даже не е точно adult, ами по-скоро обикновена еротика. Според мен някой ме е репортнал.

И преди съм нарушавал техния TOS, но миналия път получих предупреждение и срок от 3 дни (бях с друг акаунт), а този път директен бан. Което ми говори, че google имат афинитет към по-старите и успели акаунти и ги толерират, докато ако си нов - хвърчиш без никакви предупреждения.

Та домейна е баннат. Акаунта - не.

Първо смятах да се допитам до "официалния представител на adsense" във форума, но видях, че не се е логвал от август месец...

Ако изтрия поста и им пиша обяснително писмо, има ли шанс да махнат бана? Аз лично не вярвам, но все пак... някой пробвал ли е? Някой да знае някаква процедура? Длъжен съм да опитам всичко, не мога да зарежа сайта.
 
Re: бан на домейн в adsense... има ли изход?

Не мога да разбера защо си мислите, че ще сработи? Логично е един баннат сайт като се пренасочи към нов домейн, то новия домейн да стартира с досие с "черни точки" и при най-малкото нарушение да се банне новия сайт. Не е ли така?
 
Re: бан на домейн в adsense... има ли изход?

Добре де, а какво стана - писа ли им на Google, та какво казаха? И най-важното - домейнът все още ли е баннат?
 
Re: бан на домейн в adsense... има ли изход?

Аз имах същия случай и при попълване на молба за преразглеждане след месец чакане, ми го отключиха. Като отговора беше на Български ;) Май се казваше appeal form или нещо подобно формата.

Определено е по-добре от пренасочване и тръгване от начало, въпреки, че бях за замислил за подобна тактика и аз по едно време.
 

Горе