SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

гугле щуротии

johnny

trigger hippie
Става въпрос за блог, пиша статия след час излиза в гугъл, всичко точно, след няколко дни излиза от индекса и после отново влиза след ден два, не знам какво става, нормално ли е?
 
Re: гугле щуротии

същото е и при мен . аз обаче освен всичко имам и един въпрос : за колко време дадена статия спира да се люшка нагоре надолу и заема една що годе сносна позиция ( имам предвид да не изчезва и появява)
 
Re: гугле щуротии

И при мен, Г нещо се гаври с алгоритъма си. Доколкото знам сега търпи някакъв упгрейд, или е вече с нов. Много хора пропищяха че са изместени от спамарски сайтове, а това е сигнал че алгоритъма е друга версия - девствен за интернет. Дано да са измислили нещо по-добро, че напоследък ми се налага да използвам Yahoo & MSN за някой неща. Пиша нещо и в топ резултатите задължително има 2-3 памари а другите не ми вършат никаква работа (като изключиме уикипедия и абаут.ком) - говоря за международният Г.

Мисля си че всичко ще се стабилизира идващият месец, все пак претендират да са търсачка # 1 - нека им дадеме малко време да се осъзнаят. :)
 

Горе