гугъл тотално изпростяха

netsurfer

Ипотпал ФЕН :)
Един мой сайт беше наказан от ПР4 падна на 2, писах им, махнах всички изходящи линкове и на този ъпдейт си върна 4-ката. Сложих си 3-4 линка към други мои сайтове и гледам днес пак съм на 0?????
WTF

Re: гугъл тотално изпростяха

Yeah, respect, cloxy!
Няма нищо по-добро от това да им върви работата на сайтовете, да идват нужните клиенти в нужните количества а майната им на ранковете - всуе суета 😀
Много важно дали ще е 0 или 88 ранка, много по-важно е нужните хора да пристигат на нужния сайт!

Аз продавам връзки, само, когато не ми пука за сайта. Иначе казано, продавам линкове само от сайтове, които са направени с цел продаване на връзки или са някой недъгав проект.

Една трета от тези сайтове в момента са в PR0, но това не им пречи да изкарват по $30/месец от TLA (без да си мърдам пръста за тях).

Ако искаш наистина да изкарваш някакви пари от продажба на връзки, помисли как да мултиплицираш, вместо да плачеш, че са ти резнали един сайт...

Аз продавам връзки, само, когато не ми пука за сайта. Иначе казано, продавам линкове само от сайтове, които са направени с цел продаване на връзки или са някой недъгав проект.

Една трета от тези сайтове в момента са в PR0, но това не им пречи да изкарват по $30/месец от TLA (без да си мърдам пръста за тях).

Ако искаш наистина да изкарваш някакви пари от продажба на връзки, помисли как да мултиплицираш, вместо да плачеш, че са ти резнали един сайт...
аз не плача, просто на въпросния сайт няма продадени връзки, а изходящите линкове са точно 4 🙂

аз не плача, просто на въпросния сайт няма продадени връзки, а изходящите линкове са точно 4 🙂
Ти си щастливец. На мен ми извадиха от индекса напълно читав сайт с уникални статии и без продавани връзки, в Яху директорията, който ми носеше нелоши пари. Така, че логика няма.

мале, мале, е това вече е върха 🙂
ето го сайта - ekskurzia.info - PR0
http://ekskurzia.info/nova-godina.php - pr4 🙂
Обяснение нямам 🙂
и още доста вътрешни страници имат по 2-3-4 🙂
Хич не се коси. И аз имах един такъв от PR4 започна едно игране на 0 после пак 4. Като паднеше на 0, категориите и вътрешните отиваха на 2-3-4. Като се върнеше индекса на 4 категориите и вътрешните падаха на N/A. Остави друго, но когато индекса беше на 4 при търсене на цял дълъг израз, сайта се появяваше последен в резултатите. А когато падаше на 0, по нужната ключова дума се появяваше на 3 страница. И така около 1 година и преди около 2 месеца се оправи и вече си излиза напред по ключовите думи и ПР се стабилизира на 3, което е нормално защото през тази година не правих нищо по връзките, само от време на време слагах по малко ново съдържание.

http://ekskurzia.info/nova-godina.php - pr4 🙂
Имаш хубави връзки към тази страница 😀

Back
Горе