SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

помощ за html & css при IE се чупи дизайна

Re: помощ за html & css при IE се чупи дизайна

Малко в заспало положение съм бил снощи :). Имал съм предвид с фиксирана ширина и височина.

Но сега се сещам друго. По-малката реклама я сложи в div, който е с атрибут display:inline; Така няма да го слага на нов ред след първата реклама.

Пиши дали е станало.
 
Re: помощ за html & css при IE се чупи дизайна

При мен счупването го има само при IE6 и IE7. Така като гледам - дежурното, двойни margin-и при float. Пробвай да сложиш display: inline; на float-натите дивове. Ако ти направи под другите браузъри, използвай CSS BROWSER SELECTOR за да зададеш атрибута само за IE
 
Re: помощ за html & css при IE се чупи дизайна

И аз в началото си помислих че са по-големи маргини, но до колкото знам ги слага само когато посоката на float и на маргина съвпада. А тук май няма такова положение. А и като гледам двете реклами имат много място от дясно и ако беше от маргин май нямаше да изглежда точно така. За това си мисля и за inline :)
 

Горе