SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

свежо - плз това ми е важно ;)

B

bedio

Guest
http://svejo.net/home/link_summary/195165-Napravete-mnogo-pari-za-nula-vreme?feature=6

който бутне 1 глас ще съм благодарен. остават ми 14$ да дръпна още едни 50$ (това ще е.. май 4 или 5 та 50чка за 1 година време) ... та.. трябва да стане оранжева тази тема в свежо на всяка цена... Забавното е че работих в тази фирма. Тя е БГ. Та ме прекараха с парите като напуснах, и ся .. хех.. си ги връщам по много интересен начин :)

Последно редактирано:
Re: свежо - плз това ми е важно ;)

нема се научиш

:) еми сетих се тези момчета онзи ден, като получих пейпал транзакция. 50$ все пак, ей така... и викам, дай да позаредя с афилиати малко :) пък.. както дойде... афилиати не от форума разбира се, а от свежо статията (ако стане оранжева, т.е. свежа) Това е. Не съм тругнал вас да бъзикам...

:) еми сетих се тези момчета онзи ден, като получих пейпал транзакция. 50$ все пак, ей така... и викам, дай да позаредя с афилиати малко :) пък.. както дойде... афилиати не от форума разбира се, а от свежо статията (ако стане оранжева, т.е. свежа) Това е. Не съм тругнал вас да бъзикам...

имаш лс

той флашер за друго говорел, че не съм се научил. мерси за проявената грижа все пак флашер.

така няма ли опасност да ти баннат акаунта в свежо за спам?

е не е точно спам ся... събирам си афилиати. Виж началото. добавих малко инфо по въпроса. Фирмата е българска...

аве аз нещо не мога да гласувам дава ми грешка в урл

Познай :) изтриха поста от свежо хехехех

Горе