SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

“Компютърни престъпления” в ГДБОП:

MUTI

New member
Браво на пичовете започнали са да следят нещата и да вземат мерки с/у компютърните престъпления. И аз не вярвах че в България има токова нещо още по-малко че преди 1 месец ми откраднаха CC-то и източиха няколко хилядарки, но за щастие познавах хора в банката и неможаха да минат осчетоводяванията на парите и всеки ми казваше че никой не се занимава с компютърните измами. И днеска ми звъни телефона "Добър ден обажда се Явор Колев от ГДБОП" и аз шах или някой си прави майтап или наистина ме търсят от ГДБОП и то така известния началник на отдела. Няма да обяснявам подробно, но това не касаеше лично мен а 3-ти лица, но важното е че се следят вече нещата и се вземат мерки (при мене се обадиха за фишинг сайт). Крайно време беше някои да започне да прави нещо по въпроса, колкото и малко да е засега пак е нещо и е стъпка напред.
 
Re: “Компютърни престъпления” в ГДБОП, но не и за нашите фирми:

Re: “Компютърни престъпления” в ГДБОП, но не и за нашите фирми:

Но както винаги това не важи за всеки :D! От една година на бюрото на Яворчо седи жалба и доказателства, че банксервиз неуспешно се опита да хакне конкурентна на тях система, но нищо не се случи освен няколко заплашителни телефонни обаждания от адвокатите на банксервиз.
 
За: “Компютърни престъпления” в ГДБОП:

За: “Компютърни престъпления” в ГДБОП:

Малко е с***** какво точно правят хората на Колев. Имат големи акции за защита на авторски права, а пък дори и в момента гъмжи от БГ ***** сайтове! Не са ясни критериите по които си избират жертвите на акциите. Остава впечатлението че някои области и хора не се закачат.
 

Горе