2 title тага

traki

Оптимист ReMember
днес видях в кода на един сайт 2 title тага:
Първия нормален 50-60 символа, а съдържанието на втория се равнява на 9 страници текст и е само ключови думи и фрази 33 000 символа

някакви впечатления за ползите и недостатъци на подобни хватки!?

Re: 2 title тага

Seo-pi4 : а може би само извежда по толкова, а чете повече ?

днес видях в кода на един сайт 2 title тага:
Първия нормален 50-60 символа, а съдържанието на втория се равнява на 9 страници текст и е само ключови думи и фрази 33 000 символа

някакви впечатления за ползите и недостатъци на подобни хватки!?

Едва ли можеш да намериш ползи 🙂

На един от сайтовете имам два тайтъл тага (щото ги генерирам автоматично и една проверка не я правя ОК, както и да е), Гугъл "чете" само първия тайтъл таг - гаранциони.

Seo-pi4 : а може би само извежда по толкова, а чете повече ?
С експерименти е доказано, че от там нататък не оказват влияние и не ги взима впредвид.
А може и да ги чете, това няма как да се провери 🙂
Но от друга страна, ако не ги взима впредвид, то защо да ги чете и да натоварва допълнително работата на бота?

Oggin и Seo-pi4 : И двамата сте прави!
Около 70, няма точна бройка. Подозирам, че над 65-ия захапва последната дума, откарва я докрай и я взима на предвид, макар да не го показва в SERP. Тествано на моя сайт с над 50 комбинации за 6 месеца. И така някой път може да са 72, друг път 68 или 75. Поне при мен най на далавера се оказа 70-75. Със сигурност го отчита, даже има голям ефект върху посещаемостта. При мен.

За другите юзери: Не опитвайте това на вашия сайт. 🙂 Имам предвид шестте месеца експериментиране.

жалко , надявах се да има поне малка полза от втория таг 🙂

Back
Горе