3 платени SEO статии

oggin

+Ognian Mladenov
Екип
почти съм сигурен че сте ги виждали или ги имате ...
някой ми ги беше изпратил - не помня вече кой , но все за някой може би ще са интересни

The Illustrated Guide to Building a Search-Friendly Website
The Professional's Guide to Link Building
The Professional's Keyword Research Guide

... малко е мястото тук ще ги кача другаде

http://internetbulgaria.org/seo/seo-articles.zip

btw не съм се зачитал в правилата на сайта , но ако подобни връзки противоречат на правилата , моля кажете за да се въздържам друг път 🙂

Re: 3 платени SEO статии

ако статиите имат авторски права не е добра идея да се промотват тук.
не искам форумът да го отнесе при някакъв лов на вещици, който може да измислат наще управляващи било то и след няколко години

ами явно са платени - не знам обаче какви са правата им след като някой си ги закупи ?

виждат ми се логични следните решения :

1. да се направи затворена група
както предложи bgkulinar http://webmasterbg.org/index.php?topic=291.0

2. да не се публикуват тук а някъде другаде
тъй като този форум се превръща в основно място за сбирки на занимаващите се със SEO
не мисля че е добра идея да се разсейваме с други места - но не аз определям правилата

3. да се публикуват само темите и с PM да се искат от този който ги има
тежичко , но все пак може би си заслужава

все пак това е знание , а знанието трябва да се разпространява безплатно :shrug:
разбира се не са невъзможни случки тип ... някой публикувал някъде нещо и друг го линкнал а после се оказва че нямал права за това оня първия и мътна и кървава ...

Все пак темата ми се вижда важна и е добре или да се обсъди или собственика да даде твърди правила по въпроса .

Всъщност няма проблем, в който е да е форум да има хипервръзки, към каквото и да било. Нали тук говорим за link building strategies. Ако статиите са платени, тоест в затворена уеб среда, това праща потенциални клиенти, които да ги купят. Ако са без просто публикация, съответното издание получава трафик и си увеличава престижа.

Back
Горе