50 стотинки

HeadShoT

New member
Дойде ми една странна идея.
Да продавам реклама на сайта си за 50 стотинки на седмица
Вашият банер трябва да е с големина 120x240 или 468x60
Рекламата ви ще стои до много други реклами.
Първите 10 реклами 120x240 ще се сложат безплатно за 1 седмица
Първите 2 реклами 468x60 ще се сложат безплатно за 1 седмица.
Сайта,ще го дам,като се добавят първите 12 реклами.
Давайте кодовете си в темата.
Чакам 12 доброволци:
10 с 120x240
2-ма със 468x60

Re: 50 стотинки

Бро, за кой сайт става въпрос?
Прати ми ЛС и ще ти пратя кодче

Ми дай да видим сайта поне. 🙂
Иначе съм доброволец, стига да си заслужава.

Супер промоция, ако имах фотошоп на лаптопа, на който работя в момента бих ти метнал един банер... Ако още не са се запълнили местата докато се прибера в Бургас (догодина) може да измислим нещо 🙂

Дойде ми една странна идея.
Да продавам реклама на сайта си за 50 стотинки на седмица

ех пусти недомислени сметки бе майна!
човече, аз едно не мога да разбера - как ще си събираш борчовете от по 50 стотинки като 1 билет за рейса струва левче! пеша ли ще обикаляш София? или всичките ти клиенти са ти съученици в гимназията?

вместо да се чудиш как да смъкнеш цената - почети малко какво е SEO - тук също има такъв раздел - PageRank 3 се получава почти от самосебе си а с малко повече зор ще имаш 4-ка и тогава ще изкараш 100 пъти повече пари през коя да е електронна рекламна борса - Google не са единствените плащачи в Нета!

това нали е IMHO но смятам че форумът е създаден за да повиши професионалното ниво(и съответно метериалното положение) на участниците му а не за смях на публиката!

Последно редактирано:

@webmoney: Добре му го каза

@HeadShoT: Ако се чудиш как да си запълниш сайта (12 банера), по-добре или напиши малко съдържание, или копни от lorem Ipsum

И аз се чудя - някои тук продават домейни за 10-20$. Колко ще изкарат и струва ли си да се разправят?!?

И аз се чудя - някои тук продават домейни за 10-20$. Колко ще изкарат и струва ли си да се разправят?!?

остъй цената ами някои продават и суб-домейни на свои домейни 🙂 та чак и търгове правят 🙂

Back
Горе