Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
средно малко над 3 цента на клик, нормално.Аз не мога да сравня, защото използвам Adsense от 2 месеца, но ще ви покажа какви са ми печалбите за този месец, т.е. 15 дни. Кажете как ви се вижда, в смисъл като съотношение между показване, кликове и печалба. Знам че на някои сайтове съотношението показване-кликове е доста зле, но засега нямам време да се занимавам, по-нататък ще гледам да оптимизирам малко рекламните позиции.
Кои неща са забранени да показвам?
Аз нямам брояч като твоя, но често има случаи, примерно 15 клика за 11 цента. Бройките са само пример. Кликовете са повече от центовете. Не знам възможно ли е на рекламна кампания да се зададе по-малко от цент.А някокой има ли кликове, за които адсенс не плаща, подобно на моят случай?
Аз нямам брояч като твоя, но често има случаи, примерно 15 клика за 11 цента. Бройките са само пример. Кликовете са повече от центовете. Не знам възможно ли е на рекламна кампания да се зададе по-малко от цент.
И това ми се случва много често. Особено когато погледна в началото на деня когато има малко кликове.