SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Adsense filet препоръки

B

bedio

Guest
Искам да се обърна към всички вас с молба за перпоръки, базирани на Ваши наблюдения, за най-ниско платените според Вас сайтове в Сенса. Както БГ така и ЕН... че да ги засиля и аз във филтър.
 
Re: Adsense filet препоръки

Хм ... аз ли нещо не разбирам или ...
Нали показването на рекламите е с наддаване, ако ти се показват евтини реклами значи няма по-скъпи за тези думи и език.
Ако филтрираш тези които се показват сега, следващите би трябвало да са още по-евтини ... или аз нещо бъркам?
 
Re: Adsense filet препоръки

Има някакъв алгоритъм, не винаги най-скъпите са с предимство

bedio инсталирай си Google Adsense Preview Tool и Preview Power Tool 2.2 и провери всички реклами, които ти се показват, ако не видиш смисъл в рекламирането на някой сайт и го заподозреш, че е MFА, почти винаги ще си прав :)
 
Re: Adsense filet препоръки

Има една програмка която тествах вечерта. MFA Killer и за yompe.com махнах всички адреси които ми показа че са МФА. Резултата няколко часа по късно - доларови кликове. Може да е съвпадение. Ще видим... някой работил ли е с МФА Киллъра ? имам вупрос за едни неща там които изкарва 123/45, 54/1, 2/18 е такова едно под всеки сайт и не знам как да го тълкувам.
 

Горе