SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Adwords и QS въпрос?

articlepro

New member
Здравeйте, избрах си кл. думи за моя сайт и пуснах една рекламка, думите бяха с sq 7/10. Сега всички са с 4/10 и макса за клик автоматично е 13 лв. Някакви съвети как да намаля тия 13 лв. и да плащам нормално за линк.Благодаря
 
Re: Adwords и QS въпрос?

Правиш един лендинг пейдж напълно релевантен (съотносим) към ключовата дума, която си избрал.

Не си писал каква е била цената при 7. Може просто цената да е висока.
 
За: Adwords и QS въпрос?

За: Adwords и QS въпрос?

Цената при 7/10 беше 0.58 ст., думите са около компютърна поддръжка.
 
Re: Adwords и QS въпрос?

Това, което писах за лендинг пейджа, остава. Имай предвид, че може да ти иска 13 лв като минимална сума запърва страница, но не значи, че ще я вземе, като я въведеш.

Все пак помисли, дали някоя от вътрешните страници не е по-подходяща за сътветната кл.дума. Ако нямаш подходяща, направи си.
 
За: Re: Adwords и QS въпрос?

За: Re: Adwords и QS въпрос?

Ами аз използвам вътрешна страница, в момента макса за една дума 4/10 е 15 лв, вчера имам 8 клика за 17лв.
 
Re: Adwords и QS въпрос?

Значи трябва да поработиш върху страницата. Едно от първите неща (в никакъв случай единственото или най-важното) е дали съответните кл.думи се срещат в самата страница. Доколко ползваш синоними на тях, колко време се задържат потребителите в нея и прочее. Предполагам, че не ползваш страницата за арбитраж?
 
Re: За: Adwords и QS въпрос?

Re: За: Adwords и QS въпрос?

Ами аз използвам вътрешна страница...
За тази страница идеше реч.
 
Re: Adwords и QS въпрос?

За да подобриш QS оствен ландинг страницата, е много важно и релевантноста на самата реклама, CTR, какви ключови думи използваш. Използваш ли отлицателни ключови думи и т.н.

Повече инфо за видовете ключови думи
и още информация как се образува Quality Score
 

Горе