SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

ADWORDS QUALIFIED INDIVIDUAL

oggin

+Ognian Mladenov
Екип
СТАНИ ADWORDS QUALIFIED INDIVIDUAL

Запознайте се с възможностите на AdWords, научете се ефективно да управлявате вашите AdWords кампании, придобийте ценни практически умения за работа с платформата и вземете международно признатия Google сертификат, чрез обучението на Interactive Seminars!

Какво получавате от обучението:

Изключително практическо насочено обучение
Ваучер за безплатно явяване на изпитите за сертифициране на стойност 150$
Ваучер за 90лв. за реклама в Google
Обяд
Кафе паузи
Дигитална агенция Interactive Share, криейтив партньор на Interactive Seminars, е сeртифициран партньор на AdWords, платформата за онлайн реклама на Google. Eкипът ни от специалисти ежедневно създава, управлява и оптимизира AdWords кампании.

Обучението е подходящо за всеки, който иска да се запознае с AdWords, да разшири знанията си и да се подготви за успешното полагане на изпитите за AdWords Qualified Individual.
Подходящо за собственици на фирми, акаунти в агенции, студенти.

Притежанието на международно признатият сертификат демонстрира познаване на най-новите AdWords инструменти и най-добри практики за ефективно управление на AdWords кампании.

Рая Янакиева, SEM Expert в агенцията и Ивелина Манова, Google AdWords Certified trainer ще представят три теми: Google AdWords Fundamentals, Google AdWords Search и Google AdWords Display.

1-ви юли – Google AdWords Fundamentals – запознаване с платформата, опции за настройка на акаунт, различните рекламни формати, управление на множество AdWords акаунти, измерване и оптимизиране.
8-ми юли – Google AdWords Search – рекламата в мрежата за търсене, структурата на акаунт, най-важните показатели, полезни инструменти, възможности за оптимизиране и AdWords API, AdWords Editor.
15-ти юли – Google AdWords Display – реклама в дисплейната мрежа от сайтове на Google, планирането на кампании, възможностите за таргетиране и оптимизиране на резултати, Youtube рекламата.

Подробна програма можете да видите тук.

По време на обучението е необходимо наличието на лаптопи от присъстващите за изпълнение на практически задачи и работа с AdWords. Всички материали използвани за обучението ще бъдат на английски език.

Дати: 1.07, 8.07, 15.07, полагане на изпит – 22.07
Място: Central Park Hotel

Цена: 500лв. за целия курс на обучение
Плащате 500лв. – получавате бонуси на стойност 312лв.

Обучението ще се осъществи при събиране на минимум десет човека. Очакваме ви!

Стани AdWords Qualified Individual

<strong>Полезни връзки:</strong></br><br />
https://support.google.com/adwords/certification/topic/2799680?hl=en&path=TopNavTopLevel&ctx=topnav
https://support.google.com/adwords/certification/topic/2792638?hl=en&path=TopNavTopLevel&ctx=topnav
https://support.google.com/adwords/certification/topic/20317?hl=en&path=TopNavTopLevel&ctx=topnav
https://support.google.com/adwords/certification/?hl=en
Get AdWords certified | Google Certification Program
https://support.google.com/adwords/topic/15464?hl=bg&ref_topic=1710534&uls=bg


Обща информация за Google AdWords сертификационно обучение: Квалификация за физическо лице
Обучението ще ви подготви, за да преминете успешно изпитите за квалификация на физическо лице. Квалификацията се получава след успешно преминаване на основополагащия изпит “Fundamentals” и един от изпитите за напреднали “Search Advertising” или “Display Advertising”. Изпитът се провежда на няколко езика, като българският не е включен.

Контакт относно програмата и материала за обучение – 0894 661 074 Рая Янакиева
Контакт относно организацията – 0894 66 10 73 Виктория Лалова

За регистрация : Стани AdWords Qualified Individual
 

Горе