SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Affiliate Program 5% за уебмастерите от bg.AdNow.com

AdNow

New member
"Affiliate Program" - Покани приятелите уебмастери по Линк и печели 5% от приходите им.

След като се регистрираш в системата ADNOW.COM и започнеш да получваш от импресиите и кликванията по сатите си,
веднага Ви предлагами да поканите приятелите си.
За да печелите 5% от всякакви приходи на поканения приятел, трябва да си генерирате във системата "Аффилейт линк" и да го испратите на приятел уебмастер.
Тази рекламна кампания е неограничена.
[h=3]Монетизирай импресиите и кликванията чрез ADNOW.COM.[/h]
Ще се радваме да отговорим на въпросите ви!
admin@adnow.com
skype: ivan.bulgary
facebook.com/adnowcom
 
Сложничко е, когато трябва да подканваш уебмастъри да купуват, но пък успее ли човек, приходите си заслужават усилията :D Ще се пробвам..
 
Не се хаби. Имат точно три отвратително изглеждащи реклами, които аз не бих кликнал, дори да ми платят. От 10 дни чакам да ми изтрият акаунта, след като изрично им писах, но явно няма да го направят. Аз пък нямам намерение да се връщам там.
 
Индивидуална подкрепа за всеки партньор по всичките въпроси.
Ако сте уебмастер, който работи заедно с AdNow.com, и имате някакви технични проблеми или по всякакво друго запитване за системата,
завинаги молим, да ни пишите запитванията си във Профила в раздел "Тикети" или ако желаете с личен менеджър или по връзка чрез:
email: admin@adnow.com
i.karadzhov@adnow.com(само на български)
skype: ivan.bulgary

Поздрави.
ADNOW.COM
 
Не се хаби. Имат точно три отвратително изглеждащи реклами, които аз не бих кликнал, дори да ми платят. От 10 дни чакам да ми изтрият акаунта, след като изрично им писах, но явно няма да го направят. Аз пък нямам намерение да се връщам там.

Кажи направо - имат пoрнo :D Наричат ги eрoтични реклами за да звучи културно. Оферта е да рекламираш там лесно продаваем евтини продукти, като например в сферата на здравето и красота. Но за жалост, аз не искам да лъжа хората по този долен начин и да вадя пари, който иска може да се пробва на ниски цени на клик, все ще си избие рекламата.
 
Последно редактирано:
Здравейте.
Се корегират банерите във настройките!


Еротични изображения, не е Adult реклама. Според международната политиката от google и другите търсячки, рекламата на AdNow.com не нарушава нито едно правило за рекламиране във интернет!
icon_smile.gif

И поради това, нашата мрежа е един добър источник за допълнителни приходи от сайта, тъй като може да се пуска заедно с Adsense и други правни рекламни мрежи!
Заради толково внимание към нашите банери, те имат по- висок CTR, а повече кликвания правят по- добри приходи за уеб майсторите и рекламодателите.

Поздрави Bg.AdNow.com
 

Горе