Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!
бях убеден, че рано или късно ще започнат да правят реална конкуренция на google. Явно скоро ще станат нещата. Все пак доста мои приятели работят при тях - някои по adCenter проекта. И като знам какви са им уменията няма да се изненадам ако станат реален играч на Internet пазара.
Искам и Bing Adsense за пълно щастие. За да може, сядайки между два стола, да паднеш на трети.
И добре правят. Мисля азМое мнение е, че много от уеб издателите и оптимизаторите от цял Свят "повдигат" Bing, защото виждат, че отчаяно има нужда от сериозен конкурент на G!
Тъй мисля аз![]()
по принцип на мен ми пратиха покана за Publisher в adcenter, но трябва да съм US based.Искам и Bing Adsense за пълно щастие. За да може, сядайки между два стола, да паднеш на трети.
The Microsoft Advertising portfolio includes Microsoft adCenter, Atlas, DRIVEpm, Massive, Navic Networks and ScreenTonic.
Иска ни се да взимаме пари за оптимизация за гугъл и за бинг отделно (демек двойно), затоваМое мнение е, че много от уеб издателите и оптимизаторите от цял Свят "повдигат" Bing, защото виждат, че отчаяно има нужда от сериозен конкурент на G!
Тъй мисля аз![]()
А как се прави оптимизация за Бинг.
Купуваш [екзакт мач] домейн, като tld не е от особенно значение.![]()
Мога да ви кажа че bing излиза във всички известни и неизвестни социални мрежи и афилиейт такива . Къде баннер, къде текстов линк . Даже във facebook имат реклама!