bulwork - тия изпростяха

Kalin4y

ORM / SEO
Днес на ICQ от един от служителите на Bulwork ми се праща следния линк http://nik.chankov.net/bulwork/ ...без никакво предварително обръщение от сорта на "Добър ден", "Как сте" .... но да го оставим на страна.
По-важното, което ми направи впечатление е наличието на един късмет в техните пожелания - "На социални помощи".

А бе вие нормални ли сте да пишете такива работи...нали уж сте агенция за подбор на персонала, а пожелавате подобни неща на хората. Амън от "псевдотърсачки" на работа...просто след това ми паднахте изключително много в очите. Пиша аз на този човек, които се крие зад ника BULWORK_12, а отсреща ми се отговаря...
"hmmm loshoto e che e na kirilica i ne go cheta"
Ем чи кирилизирайте си операционната система, аз ли да ви го направя...в България сме все пак!
A поне до момента вярвах, че вършите полезна работа ... сега това ми се струва непостижимо!

Весели празници на всички и повече парички през 2008г.

Последно редактирано:
Re: bulwork - тия изпростяха

Не ти е дошло и на ум, че може да е ташак с bulwork..?

Въпрос е на настроението в което си бил, когато си го получил.

Моят късмет беше нещо от рода bulwork ще ти намери работа, но няма да ти хареса!

🙂 Пробвах няколко други и повечето бяха в стил социалните помощи...

Та какъв е извода:

а) някой се гъбарка с марката. (все пак не можем да го идентифицираме с домейна на bulwork, нали?)

б) |Стената на срама| за маркетинг. (бонус срам, за дето не ползват собствения си домейн)

...при двата варианта не мисля че 'тия изпростяха' е подходящо.. хехе

Последно редактирано:

някой е бил уволнен / наказан ми се струва и си го -изкарва- 🙂

ми до колкото знам, собственика на сайта е регистриран в този форум...може той да метне светлина около случая 🙂
Kalin Vasilev (12:31:45 21/12/2007)
Добър ден

BULWORK_12 (12:32:00 21/12/2007)
ne go cheta

Kalin Vasilev (12:32:07 21/12/2007)
dobyr den

Kalin Vasilev (12:32:21 21/12/2007)
http://nik.chankov.net/bulwork/ tozi link moje li da popitam zashto mi go pratihte ?

BULWORK_12 (12:32:22 21/12/2007)
izliza mi na pismenost koiato oprilichavam na izcheznalata Atlantida

BULWORK_12 (12:32:28 21/12/2007)
dobra den i na teb

BULWORK_12 (12:32:41 21/12/2007)
zada si izberesh kasmetche

Kalin Vasilev (12:33:06 21/12/2007)
a kysmetchetata vidiahte li gi ?

BULWORK_12 (12:33:09 21/12/2007)
tova sa nashite zakachlivi kasmetcheta

BULWORK_12 (12:33:15 21/12/2007)
da

Kalin Vasilev (12:33:16 21/12/2007)
pojelavate mi socialni pomosti ?

Kalin Vasilev (12:33:22 21/12/2007)
tova li sa vashite ?

BULWORK_12 (12:33:34 21/12/2007)
te sa zakachlivi ne seriozni

BULWORK_12 (12:34:06 21/12/2007)
opredeleno ne jelaem zloto na horata :0

BULWORK_12 (12:34:08 21/12/2007)

Kalin Vasilev (12:34:46 21/12/2007)
mnogo ne umesno

Kalin Vasilev (12:34:55 21/12/2007)
vie v Bulwork li rabotite

Kalin Vasilev (12:34:56 21/12/2007)
?

BULWORK_12 (12:36:07 21/12/2007)
da

Kalin Vasilev (12:36:14 21/12/2007)
kak se kazvate ?

BULWORK_12 (12:36:19 21/12/2007)
Vanya

Kalin Vasilev (12:36:36 21/12/2007)
interesni pojelania pravite na horata ... riemete moite izvinenia...no kato chovek ravivasht se v IT ne mislia che bihte ostanal na socialni pomoshti v nikakav sluchai

не мисля, че някой е бил уволняван...от последния ред можем да си правим извода, че хората от всички други сфери на работа са за оплакване ... по-голямо изпростряване...здраве му кажи!

Последно редактирано:

Kalin4y : kaline kaline 🙂
нямаш чувство за хумор май :+) мен ми се падна нова работа :П не се оплаквам :о) не че старата не е перфектна 🙂
По въпроса с пожеланието което са ти отправили 🙂 ми то с тия Верео скоро ще си на социални помощи кво си мислиш

Руми, не мога да приема за даденост, че рекламата им е добра, а потребителите са тези, които не могат да оценят хумора в нея. Готини хора не е = безгрешни 🙂

п.с
явно кампанията им не е добра, на всеки се случва 🙂

Баси и чувството за хумор чесно 🙂
Това е прекалено извратено дори и за мен.

мале хора да не сме/сте на депресанти половината ;-)) голяма работаа мен пък ми беше забавно 🙂) даже ги нацъках всичките 🙂
а и това кой е пратил какъв е смисъла или правото или закакво чак калине сложи разговора та и с кой говоря ала бала ;-) ся сигурен съм че ако ти го бях пратил аз нямаше да реагираш така 🙂, а колкото до Ваня тъй като поста ти донякаде придобива лично измерение с пействането на разговора само ще кажа че е един напълно максимално изключително як човек тя и глупости правиш в момента.

п.п. пииите си хапчетата редовно :ППпПпП 🙂 ( това и то ли е прекалено грубо ? лексотанче препоръчвам на всеки даже социалните помощи стигат за лексотанче :П )

найденееее...как ти е за новата година да ти пожелаят да си на социални помощи или шефа ти ще те уволни ???
Кажи ми после, че е забавно!
Пожелавам ви да нямате PR, като този на Bulwork 🙂

ами калине дори да си го взел на сериозно 🙂 всяко зло за добро :П виж ся те може да са ти пожелали социални помощи ама те соц. помощи са малко по малко от вашите заплати 🙂 така че какво толкова навътре си го слагаш ( базикам се ) лично на мен ми се падна нова работа както казах голяма работа 🙂)) или да те уволнят ХАХАХА 🙂 е хубаво 🙂 да ме уволнят ще им кажа наздраве 🙂 се едно няма да си намериш работа или се едно ще стигнеш до соц. помощи 🙂 реално няма закакво да се засягаш даже...

п.п. а ве тоя некадърен форум
You have included 7 images in your message. You are limited to using 4 images so please go back and correct the problem and then continue again.
да го еба емоут иконите картинки ли са че една усмивка немога да сложа нормална бати форума.

Здравейте,
Аз съм този който пожела на Kalin4y да е на Социални помощи...

Да обясня защо направих тази страничка: Преди 2 дни си говорих с въпросната Ваня от Bulwork и тя по време на разговора ми прати едно линкче с късмети, което обикаляше интернет. И аз просто й предложих да им направя едно подобно е така за базик... Ми направих, и защото както казват тука съм "...служител в някаква фирма..." и нямам достъп до страницата им просто го поставих на моята. 🙂

Ся на Калинчу, че му се е падналУ на социални помощи и той го е приел на сериозно - кво да направя, такъв ти е бил късмета бе Калинчу ... съобщенията са на случаен принцип random демек - погледнете сорса и ще видите, че от 16 само това е "негативно" т.е. пожелава деградация в професионалната кариера, въпреки, че може да се спори.
Както се казва Калинчу - "у торбата с п*тките си набарал к*ра" кво да правим ... само като чета тази тема и се хиля на глас...

Весело посрещане на празниците на всички форумци!

Na men mi se padna nova rabota🙁 Zashto be az si haresvam taia firma. No puk ot druga strana moje da se ima predvid sredata na godinata kogato shte izleze SC2. Kaline sujaliavam, che skoro niama da sme kolegi 🙁

Хората, които си търсят работа често не са в най-оптистичното си настроение, така че може би трябва да се внимава с шегичките ...

Back
Горе