SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Firefox и IE

netsurfer

Ипотпал ФЕН :)
Мозилата и IE ми дават различни резултати,
в IE ме дава на първо място, а в лисицата на второ,
с този тул - mcdar.net/dance/index.php ме дава навсякъде на първо място. И за други търсения в лисицата съм с 1 място по-назад, докато в тул-а ме дава на всички DC на мястото на което ме дава й IE-то. Откъде идва тази разлика

Re: Firefox и IE

Ако става въпрос за Google - с единия може да си логнат в акаунта си и да ти пуска персонализирани резултати.

Защото животното се учи какво харесваш и се опитва да ти дава персонални резултати на базата на това, което е видяло. Скоро сигурно ще може и да си приказваш с него и да му дообясняваш какво ти трябва ;)

Защото животното се учи какво харесваш и се опитва да ти дава персонални резултати на базата на това, което е видяло. Скоро сигурно ще може и да си приказваш с него и да му дообясняваш какво ти трябва ;)
тъпо животно, моя сайт трябва да е на 1-во място :D

Горе