Firefox 3 -> June 17th

• Автор Автор wbg
  • Начална дата Начална дата
Re: Firefox 3 -> June 17th

аз го тествах на бета не знам коя беше ... не е зле има малко нови идейки за неща които при 2-ката са пропуснати.. сега остава въпроса кога ще се направят и плъгините съвместими с него.. или по скоро тези които са ни необходими 🙂

Току що получих писъмце, че вече може да се започне със свалянето на новата лисичка и съответно с поставянето на световния рекорд! успех на нас 🙂

ЕДИТ: В момента е невъзможно да се свърже човек със сайта на Файърфокс...

Последно редактирано:

Преди малко ми тръгна новата версия на сайта на Mozilla и си дръпнах 3-ката. Наистина е бърза, даже прекалено бърза. 90% от разширенията ми не работят, дано ги оправят бързо.

За жалост няма българска версия още. Аз по принцип си използвам British English версията. Междо другото, новия Back бутон, освен че е красив, помни и всичко по формите.

Така че, вече няма да има "Нета ми спря и писмото ми изчезна" 😎

Сваляйте от където имате достъп, да правим рекорд!

За сега съм крайно недоволен от това, че като пишеш началото на адрес ти изкарва сайтове от фаворитите първо, които са стотици при мен 🙁 и webm като натисна обикновенно ми изкарва webmasterbg.org, но сега ми изкара хиляда други неща от любими 🙂 за сега плъгините, които са ми по-важни работят 🙂

Да има пикая на тройката! 😡 Как можаха да вкарат букмарковете в адрес бар-а. Тъпотия огромна.

Поне има екстенжън за премахване на тази гнусотия: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6227

Последно редактирано:

Back
Горе