SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Firefox 3 -> June 17th

Re: Firefox 3 -> June 17th

аз го тествах на бета не знам коя беше ... не е зле има малко нови идейки за неща които при 2-ката са пропуснати.. сега остава въпроса кога ще се направят и плъгините съвместими с него.. или по скоро тези които са ни необходими :)
 
Re: Firefox 3 -> June 17th

Току що получих писъмце, че вече може да се започне със свалянето на новата лисичка и съответно с поставянето на световния рекорд! успех на нас :)

ЕДИТ: В момента е невъзможно да се свърже човек със сайта на Файърфокс...
 
Последно редактирано:
Re: Firefox 3 -> June 17th

Преди малко ми тръгна новата версия на сайта на Mozilla и си дръпнах 3-ката. Наистина е бърза, даже прекалено бърза. 90% от разширенията ми не работят, дано ги оправят бързо.

За жалост няма българска версия още. Аз по принцип си използвам British English версията. Междо другото, новия Back бутон, освен че е красив, помни и всичко по формите.

Така че, вече няма да има "Нета ми спря и писмото ми изчезна" :cool:

Сваляйте от където имате достъп, да правим рекорд!
 
Re: Firefox 3 -> June 17th

За сега съм крайно недоволен от това, че като пишеш началото на адрес ти изкарва сайтове от фаворитите първо, които са стотици при мен :( и webm като натисна обикновенно ми изкарва webmasterbg.org, но сега ми изкара хиляда други неща от любими :) за сега плъгините, които са ми по-важни работят :)
 

Горе