Google ми дават 100 евро ваучер за AdWords в GWT

cloxy

Super Moderator
Екип
Не мога да схвана какво става. Влизам си в GWT - отдавна не бях, но съм пуснал reinclusion на три сайта заради PR. И имам съобщение на НЕМСКИ в което пише, че ми дават ваучер за 100 евро в AdWords. И наистина има ваучер.

Защо писмото е на немски и защо ми дават ваучер, като вече ползвам от години AdWords с този акаунт? Проверете си дали и на Вас не са Ви изпратили подарък.

Re: Google ми дават 100 евро ваучер за AdWords в GWT

Cloxy, честито. Супер са тези от гугъл 🙂
С мъничко надежда проверих и моите акаунти но нямам. Много щеше да ми стане за този месец. Получих един за нов акаунт - 50$ който позволяваше таксата за активация да се вземе от него, отделно имам един за 55 лева и един за 25$, но те искат аз да я платя и съм ги оставил за сега.

този ваучер от кой вид е?

май, за да е по-коректно и разбираемо, трябва да са 2 въпроса и 2 уточнения 🙂
1. За нов или за стар акаунт е ваучера?
Ако е за нов акаунт има първоначална сума която да се плати, такса за активация на акаунта. Някой ваучери позволяват тази активационна такса да се приспадне от стойността на ваучера, а при други трябва да се платят отделно.
2. При този ваучер (ако е за нов акаунт) Приспада ли се таксата за активацията на акаунта или се плаща отделно?

Мисля, че е за нов акаунт. Описано е в писмото как да вляза и да се регистрирам, затова смятам, че е за нов акаунт.

За тази такса - мисля, че ако се направи с отложено плащане регистрацията, тогава таксата ти я взима от ваучера, а не от картата. Но не съм сигурен 100%. Досега така процедирам.

Аз също получих един за 50 лв., но когато се опитах да го сложа към текущатата кампания ми излезе някакво съобщение , че не става. Може би е бил от тези за нов сайт, но на мен не ми трябва и го зарязах.

За тази такса - мисля, че ако се направи с отложено плащане регистрацията, тогава таксата ти я взима от ваучера, а не от картата. Но не съм сигурен 100%. Досега така процедирам.

Хмм, не съм пробвал.
Дали, когато е с отложено плащане, става да платя таксата за активация на акаунта от стойността на ваучера? Някой може ли да каже?

Ivok, за нов акаунт е сигурно. Масово раздават за нови акаунти. Ако няма да го ползваш можем да направим един бартер. При интерес пусни ЛС 😉

100,- Euro AdWords Startguthaben für Ihre Website
🙂

As part of the account setup, an activation fee of € 5 excl VAT
Смятам това отговаря на въпроса за активацията.

Последно редактирано:

Back
Горе