Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Използват VHCS за контролния панел,което води до добри мисли.
А факта че тоя панел не е обновяван от години направо в екстаз ме хвърля.... Точно го разкарвам от наш сървър в този момент между другото...Използват VHCS за контролния панел,което води до добри
http://order.1and1.co.uk/xml/order/VpsRoot
Дълго време ползвах СуперХостинг, съпорт-а им хич не беше адекватен чакал съм по 2 дена да ми обърнат внимание, правилните хора.
При Хостсист, ако щете вярвайте, но пичовете даже ми анализираха натоварването на базата данни и след като го оптимизирах както ми казаха, тръгна поне с 20 пъти по-бързо.
Сега направих отчет с DNSStuff и нямаше нито една грешка или предупреждение (рядко срещано явление за доставчик в БГ)... Отдъхнах си.....
Цените на СуперХостинг са ужасни поне 7-пъти по-големи, това скъпо трябва доста да си заслужава. Сравнете Виртуален Сървър с 1GB(Зеделена памет) при СуперХостинг е 275лв, а при Хостсист - 49 лв.
СуперХостинг , яко бръснат българския пазар без да се съобразяват поне с цените в Европа (явно са ориентирани изцяло към българския клиент ....). Който иска да го бръснат като овца и да търпи това безобразие да си седи при тях , и да се успокоява , че скъпото може и да е по хубаво.
Заделената памет , си е заделена памет , другото са маркетинг глупости за да завартят главата на новобранеца.
Надявам се да съм Ви бил полезен, с опита си и при двата достачика.