Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!
Айде стига хейт, де! Поздравления, че най-после се прави нещо по този въпрос. Истински празник е за всички, които висят там по цял ден!
Имаше два, които работеха като пушка, бяха си ги правили самиВие сещате ли се за някой държавен сайт който да не се е счупил и забил.
И тук са изтекли много пари някъде и за нищо. Сигурен съм че който и да хванате от форума ще се справи по добре. Евала Бойко, държавата върви добре.Интересно ми е за тази free wordpress тема, колко ли е платила държавата и на кой.
Чак не ми се иска да ги коментирам вече, нещата са си все същите, достатъчно ми е да видя логото на фирмата разработчик![]()
Проектът i-KAT.org се зароди преди повече от две години, когато на мен - Минко Лазаров, управител на фирма Technical-Solution, ми се наложи да си взема един ден отпуска, за да посетя сградата на КАТ. Загледан в безумната опашка, във върволицата от хора, които чакат изнервени без никакво занимание, се замислих "Нима няма друг начин?"
Оттогава мина много време. И ето, че проектът вече е факт. В приемния салон има WiFi Интернет връзка. Камери следят електронните табла и показват в Интернет техните показания. Много скоро ще стартира SMS регистрация и нотификация при приближаване на вашия пореден номер.
В реализацията на проекта вече участват няколко фирми и неправителствени организации.
Сигурно след 6 месечното подкарване на мегасистемата, не са имали нерви(или срок) да се занимават с регистъра ;DМалко странно е и сайт на Българска Институция, да няма Български домейн. Плащат милиони за сайт който не струва и 100 лв, а им се свидят пари за Български домейн.