SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

ICQ номер във форума

MacTeP

Senior Member
Стори ми се че форума разпознава тирето(-) като сепаратор във форума. Може и да греша, но преди малко погледнах че показваше само първите 3 цифри(в моя случай) от номера ми. Мисля че като го въвеждах го въведах по следния начин: 000-000-000 а не 00000000. Ако на някой му се занимава може да го погледне, защото взе да се приема като стандарт номера да се отделя с тирета(за по-голямо удобство).
 
Re: ICQ номер във форума

MacTeP каза:
Ако на някой му се занимава може да го погледне, защото взе да се приема като стандарт номера да се отделя с тирета(за по-голямо удобство).

Ми честно казано на некой не му се занимава да парсва номерата, щот хората ги мързи да ги вкарат по стандарт. Сори, ама до сега не съм видял в някой иця клиент да приемат номера с тирета.
 
Re: ICQ номер във форума

nbsp каза:
Сори, ама до сега не съм видял в някой иця клиент да приемат номера с тирета.

qip, ICQ(последно като го пробвах), сигурно има и други.
 
Re: ICQ номер във форума

georgimateev каза:
и не виждам каква е занимавката да се 'парсне' номера
а какъв е смисълът от това?
 

Горе