SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

jabse zero оценка

plamensl

New member
Бих искал да помоля за вашето мнения за една нова ( бета версия ) добавка към Jabse : http://www.jabse.com/zero/

Предполагам че не съм открил топлата вода но все пак :
- има възможност да добавите като филтър всеки термин от новините, който ви интересува, като персонализирано поле.
Например ако се интересувате от Тенис , въвеждате тенис като филтър и ще виждате автоматично новините, отнасящи се за тенис
- кутийките могат да се подреждат по начина, който ви харесва
- засега вградените полета включват : показване на заглавия на вашия email, Времето,Валутни курсове,Календар,Калкулатор,Часовник


Интересувам се също и какви други вградени полета биха ви били полезни ?
 
Re: jabse zero оценка

Не знам до колко ми е на място критиката ала понеже сме съграждани ще спомена малко градивна критика според мен - пипни малко дизайна може би на момента ти е нови кодинг но ако ги направиш малко по заоблени менютата ще ми допадне много повече.. Това на пръв поглед другото нещо - до колкото си спомням това с местенията на позициите ставаше с AJAX ... Направи не само като кое да е по-предно но и да се виждат самите позиции на които може да е - тука малко те обърках сигурно - ще ти дам пример - влез в abv.bg и виж при тях колко готино се е получило нещо такова! Ще се получи доста приятно според мен :) .

Що се отнася до вградените полета - понеже сме си пирати по природа ще е добре да добавиш и rss емосии от торент тракерите, но не го прави ако мислиш да слагаш adsense че те за такива неща режат акаунти до колкото си спомням.
 

Горе