SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Joomla! Ден 2013 - събира уеб ентусиасти и професионалисти за пета поредна година

webcenter

New member
Чуждестранни лектори ще споделят опит с българската публика

v6bc.jpg


Joomla! Ден 2013 ще събере ентусиасти и професионалисти от уебиндустрията за пета поредна година. Специалното събитие е посветено на най-актуалното около Joomla! - втората най-популярна система за управление на съдържание в света, на която днес разчитат и хиляди български сайтове. По традиция от миналата година и този път в семинара ще вземат участие чуждестранни лектори.

Радек Суски, представител на организацията зад Joomla! Open Source Matters, пристига в България по повод българския Joomla! Ден и ще сподели детайли за компонента SobiPro, както и тенденциите, които ще предопределят развитието на платформата в следващите години.

Акцент при темите тази година ще бъде защитата на вече изградени Joomla! сайтове, както и по-умното тълкуване и работа с Google Analytics – съвети, трикове и хитрини за напреднали.

Joomla! Ден 2013 ще се проведе на 12 октомври 2013 г. в учебната зала на Телерик в София, ж.к. Младост 1А, бул. “Александър Малинов” 31. Започваме в 9 сутринта, а до края на деня ще говорим за Joomla! и всичко, което ви интересува около нея.

Билетът за събитието е с цена 20лв, а пълна информация може да откриете на нашия сайт Joomla! Day - Joomla! Day Bulgaria
 

Горе