SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

PayPal и ProCredit bank

Shishev

New member
Здравейте, имам въпрос относно регистрацията на дебитна карта ( Visa Electron ) от ПроКредит в PayPal. Регистрирал съм се в PayPal, и трябва да намеря 4 цифрения код за потвърждение на картата в PayPal. Направих си регистрация в https://probanking.procreditbank.bg/ , за да ползвам интернет банкиране и да видя изпратеният от PayPal код, но такова нещо няма в статистиката на картата ми, няма никакво движение при положение, че от PayPal са ми charge-нали картата с 1.50 EU. Не знам какво да направя, за да намеря кода за потвърждение, дали ще мога да поискам нещо като извадка от банката за статистика на прехвърлянията на картата ми ? Просто не знам какво да правя, моля помагайте!
 
Re: PayPal и ProCredit bank

Ех ех с този прокредит.Зако не си зе цкб..
Се тая значи отиваш до банката и искаш разпечатка за последни транзакции
Търсиш paypal и че го видиш
 
Re: PayPal и ProCredit bank

А мерси много колега, утре ще отида до банката. Направо ми омръзна да се разправям с некадърниците от ProCredit !
 
Re: PayPal и ProCredit bank

Shishev, по принцип колегата ти е обяснил по-лесният вариант... не им знам статистиката каква им е на прокредитбанк, но по принцип и навън при онлайн банкиране минава известен период в който ти се обновява статистиката и ти показва транзакциите. Най-често този период е ако не се лъжа 48 часа. Така, че ако все пак нямаш път към банката, предполагам, че до 48 часа ще можеш да видиш кода си и сам от онлайн статистиката на транзакциите.

Успех.
 
Re: PayPal и ProCredit bank

Он-лайн банкирането на ПроКредит си работи чудесни, само че не е в реално време. След ден-два най-много ще излезе номера на транзакцията там, но ако не ти се чака отиди до някои банкомат на ПроКредит, те имат функция за преглед на последните транзакции.
 
Re: PayPal и ProCredit bank

Имах същия проблем с Про Кредит . Няма да стане през банкомат. Показва само сумите на последните плащания . Просто звънни по телефона в банката и ще ти продиктуват кода.Трябва да им кажеш само датата на транзакцията.
 
Re: PayPal и ProCredit bank

Проблемът е, че този код съм го поискал на 15.08.2009, а това е доста време. Най-вероятно ще отида утре до банката да поискам разписка за всички транзакции. А от регистрацията ми в е-банкирането са минали повече от 48 часа. За момента ползвам AlertPay за разплащания и нямам никакви проблеми ( 5 минутна регистрация ), но проблемът там е че мога да тегля пари от сайта само към банкова сметка или с чекове, също така имам лимит от 250$ на месец ( било то send или receive ). Повече ме устройва PayPal и ще се помъча да си потвърдя картата там.
 
Re: PayPal и ProCredit bank

Благодаря ви за помощта колеги :) Ходих до банката и ми извадиха безплатна разпечатка на всички транзакции, които съм правил и намерих кода за PayPal, сега всичко е ОК. Добър момент да се удари една биричка, айде наздраве ! 8)
 

Горе