SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

phpbb2 масов емайл.

Windboy

New member
Здрасти, някои случаино да знае от каде (ако е възможно) може да се настроий при пращане на масов емайл да се пращат примерно 6-7 емайла на всеки 30 секунди.
 
Re: phpbb2 масов емайл.

До колкото знам единственият вариант е да си напишеш сам скрипт. Защото при такова едновременно пращане сървърите умират. Потърси в нета такъв скрипт и си пасте само таблицата с майлите и си готов :)
 
Re: phpbb2 масов емайл.

btw при мен проблема е следният: Праща се емайла до всички, но ми дава грешка на страницата в админ панел (зарежда до едно положение и спира зареждането и дава, че страницата неможе да бъде заредена). Също така в съдаржанието на изпратения емайл се пращат и всички емайли на потребителите (изписва ги в самото съобщение), което не е много приятно, защотот може да се използват за спам примерно. А най-странното е, че като изпратя емайл през форума на по малка група потребители (примерно само на администраторите) го няма проблема със зареждането на страницата в админ панел и пращането на списъка с емайли в самото съощение.
 
Re: phpbb2 масов емайл.

През какъв период и колко мейла на един път си задал?


Ами там е работата, че не съм го барал по дефалт си е, защото незнам от къде да го настроя това за периода и по колко емайла да изпраща.
 
Re: phpbb2 масов емайл.

От самата страница на mega mail
 

Прикачени файлове

  • Screenshot-phpBB Administration - Mozilla Firefox.jpg
    Screenshot-phpBB Administration - Mozilla Firefox.jpg
    19.5 KB · Преглеждания: 0

Горе