SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

RSS to Google+

cloxy

Super Moderator
Екип
Може ли да предложите APP, който да публикува автоматично публикациите от даден RSS Feed в Google+?

Търсих, но намирам само услуги, които предлагат обратното, тоест създават RSS от Google+ страница.

Ако някой има опит с нещо работещо, ще е много полезно.
 

diabolic.bg

The Old Wastelander
За: RSS to Google+

За: RSS to Google+

https://app.dlvr.it/ - публикува в доста голям брой сайтове, включително Г+. Има безплатен и няколко платени варианта.
 

w1ck3dgam3

New member
За: RSS to Google+

За: RSS to Google+

Cloxy, за момента мисля, че няма туул с който можеш да публикуваш в Google+ профил, можеш само в страница. Аз също търся такъв, но изглежда че няма.
 

Debilev

Dimitar Dimitrov
За: RSS to Google+

За: RSS to Google+

Васе, ако не ме лъже много паметта толкова рано сутринта, API-то им имаше рестрикции точно в това отношение.

https://developers.google.com/+/api/

Note: The Google+ API currently provides read-only access to public data. All API calls require either an OAuth 2.0 token or an API key.
 

w1ck3dgam3

New member
Единственото на което съм попадал, което може да публикува в профили, а не в страници е Buzz Bundle, но на мен лично не ми излиза рентабилно. Едно, че първоначално си купуваш целия софтуер, отделно, че след 6-тия месец започваш да си плащаш абонамент като поп. Или да беше едното, или другото :)
 

gan

New member
Cloxy има само 5-6 сайта одобрени от Google, които имат право да ползват тяхното API, с което да публикуват в Google+. За момента това работи само за страници и не работи за профили. Едно безплатно решение (до 2 RSS-а и 2 G+ страници) е да се ползва Hootsuite. Самото настройване е супер неинтуитивно, дори след като гледах видео как се прави при мен не се получи от първия път. Наложи се да изтрия всичко и да започна от начало. Сега работи добре за страницата http://google.com/+Dobrinovini
 

Горе