SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

SEO тенденции 2023 през погледа на нас, екипът на дигитална агенция Висео

w-seo

Hack3rch3
SEO тенденции 2023 през погледа на нас, екипът на дигитална агенция Висео
Можете да прочетете нашата гледна точка от тук
 

Blinky

Geek
Екип
Винаги съм бил за две основни неща от време оно - съдържание и качествено му споделяне. ;)

Според мен това ще е винаги стълбът, а всичко друго ще бъде някак прилежащо. Говорим при мин. изпълнения на другите он пейдж и офпейдж.
 

OnlineMedicine

New member
Не знам къде е правилното място и съм много нов във форума, затова моля за извинение, ако има вече създадена тема и не съм я открил успешно през търсачката на форума.

От скоро имам уебсайт - onlinemedicine.bg, пиша блог статии за здраве. Общо взето всичко. Според RankMath, линковете ми трябва да са на български за максимално висок СЕО рейтинг, респективно Гугъл индексиране. Обаче, гледам, че другите здравни сайтове, които имат доста доминантно представителство в гугъл, пишат линковете си на латиница. Та... започнах да се чудя къде е истината и как да постигна по-добро индексиране в гугъл.
 

Blinky

Geek
Екип
Здравей, и добре си ни дошла. Има значение, но е добре, най-вече заради някой друг Google ъпдейт, да се прави микс, като според Google натуралния анкор винаги ще е URL адреса, защото хората пускат линкове, т.нар. "SEO анкори" са си изцяло оптимизаторска инициатива. Успешната стратегия, според лично, е да се прави микс, но този микс да изглежда напълно натурално. Не към една страница и в никакъв случай с един и същ анкор. Това е истината, и според мен доста добри оптимизатори следват това. Винаги, или поне в последното десетилетие (за някои отпимизатори е "винаги", заради годинките в сферата), се е стремяло линк билдинга да има изцяло натурален характер, за да може да минава успешно през ъпдейтите на Google. Кейуърд стъгинга, повторенията и още такива "SEO тактики" в много случаи се хващат, ако се прекали с тях. Дори и това, че имаш nofollow линкове е добре. Защо? Защото влизат в общия линк профил, или както си го наричам МИКС, който изглежда доста натурално. Не си се опитала да вземеш на всяка цена dofollow, в анкора да е кл. думи, за които се бориш, в тайтъл атрибута също и така това повторение да е на много места по калъп. Виж вече, другите може да водят по два основни критерии, изключвайки този, за който говорихме в момента - количество и качество на линковете.
 

Горе