SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

SEO has no future!

Re: SEO has no future!

Да чеше езиците на хората това е идеята според мен. Атрактивно заглавие, предизвикателен текст...повече посетители...тези банери в дясно нали пари трябва да носят :)
 
Re: SEO has no future!

Днеска 2934892384 отговора да му опонират, направо ми стана тъпо, като 1 от 5 теми е за това :)
 
Re: SEO has no future!

видях го и аз това целият проблем е в дефиницията на мат кътс за спама

Код:
 “Web spam is when somebody tries to cheat or take shortcuts so that their Web site shows up higher [in search results rankings] than it deserves to show up,” - Matt Cutts
демек всичко коеот може да те избута по напред от кадето е мястото е спам. не че няма да има сео или няма да се ползва но ще бъдещ обвиняван за сео спам и деранкван и деиндексиран
 
Re: SEO has no future!

сео не е да те премести по напред откъдето ти е мястото а да ти премести мястото на по предно ;) иначе за спама си е валидна донякъде тази дефиниция.
 
Re: SEO has no future!

Web site shows up higher [in search results rankings] than it deserves to show up

Един сайт не заслужава ли по-висока позиция щом му е извършена SEO оптимизация от специалист? Похарчените пари не са на бай Гошо, а са твоите.

Пък и не съм съгласен с това определение, искам някои да ми се появи за думата hosting на първо място в google.com, да видим колко пари ще похарчи и няма ли да бъде заслужено.
 
Re: SEO has no future!

Гугъл създава бизнес модели, гуъгл ги руши. Както създадоха директорийте, така после ги съсипъха. Същото стана и с платените линкове, така ще стане и със сеото. Не, че няма дректории, платени линкове и др., въпроса е дали ще остане като бизнес модел?
 
Re: SEO has no future!

Докато има трафик от търсещи машини, който носи пари, ще има и хора които се борят за този трафик.

P.S.
искам някои да ми се появи за думата hosting на първо място в google.com, да видим колко пари ще похарчи и няма ли да бъде заслужено.

Това е трафик който трудно се конвертира, освен това не е толкова много колкото си милиш. :)
 
Re: SEO has no future!

Поредната тема която доказва, че по-големите блогери в интернет бранша освен провокативни и link bait теми друго не пишат. После ние си мислим защото хората толкова се кефят на А.А. и защо всичко го знаем. Еми направете си сами изводите.. може би има от кой да се учи и от кой да копира?
 
Re: SEO has no future!

Абсолютно! Взе ми думите от устата ;)
 

Горе