SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Seo

silvipavlova

New member
Здравейте,

Имам следния проблем - искам сайта http://www.global-solutions.org.uk/ да излиза в първите позиции на google.Прочетох доста по темата и направих някой неща - robot.txt - sitemap.xml, но нищо не се промени.Може ли някой да ми помогне за по-добри резултати?
Благодаря!
 
Re: Seo

Когато напиша в google global solutions искам да се показва и сайта на предна позиция.
 
Re: Seo

Прочетох доста по темата и направих някой неща - robot.txt - sitemap.xml, но нищо не се промени.

И в достата неща пише само за robots.txt и сайтмапа?
 
Re: Seo

Не - но всичко което направих до момента не помага
 
Последно редактирано:
Re: Seo

Мисля, че ще ти е нужна професионална помощ при 147,000,000 резултата. Има хора от форума, които ще ти свършат работа.
За UK за 147 милиона резултата ще трябва наистина доста профи помощ, сещам се за BGKulinar с Tetra Bulgaria :) , но бас ловя че вече имат няколко лични съобщения... да си преценяват.
 
Re: Seo

Определено доста трудно ще го избутате напред. Без пари бих казал доста невъзможно... вложете някой лев и вероятно ще стане номера. За момента най-евтиният вариант е да ползвате гоогле адуоркс и да си купите реклама по тази ключова дума, понеже в момента в който търсих нямаше платени реклами, верояно ще ви излезе и по-тънко.
 
Re: Seo

Нямаш нито един backlink от Google или Yahoo.Индексирани страници 29.
Title - 2 думи само, можеш да добавиш още 8.
Keywords - 2 думи имаш, можеш да добавиш още 28 думи.
Description - 2 думи, можеш да добавиш още 28 думи.
Оправи тези неща и як събмит по бг директории на българската версия и на англ.версия на сайта по анг.директории и главно в digg и по-важните социални мрежи на анг.език.Ако някой се сети още нещо да пише !
 

Горе