SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

travel2bg.com , travel2bg.net

tovidebne

New member
Здравейте,
понеже не искам домейните да стоят бадева,ето 2 предложения:
1.съвместен проект
2.под наем.за някакъв период от време.за наема -цена 0,00 лева.единственото условие е съдържанието да отговаря на домейна.адсенс и друг вид шит не ме интересуват,така че за периода на наема кой каквото си изкара,но след изтичане на наемния перод съдържанието остава.
3.ако някой има друг вид предложение,без продажба,с удоволствие ще го излушам
П.С.домейните не се продават

Re: travel2bg.com , travel2bg.net

Здравейте,
понеже не искам домейните да стоят бадева,ето 2 предложения:
1.съвместен проект
2.под наем.за някакъв период от време.за наема -цена 0,00 лева.единственото условие е съдържанието да отговаря на домейна.адсенс и друг вид шит не ме интересуват,така че за периода на наема кой каквото си изкара,но след изтичане на наемния перод съдържанието остава.
3.ако някой има друг вид предложение,без продажба,с удоволствие ще го излушам
П.С.домейните не се продават
Еми така може да се въпзолзваш от нашите работи лично домейна не е лош и имам някакви идеи но какъв трябва да е наемния период максимум говоря :) и има ли шанс ако сайта наистина потръгне да го закупя например

Това ми звучи малко като - има ли желаещи да ми разработят сайта без пари...

Еми така може да се въпзолзваш от нашите работи лично домейна не е лош и имам някакви идеи но какъв трябва да е наемния период максимум говоря :) и има ли шанс ако сайта наистина потръгне да го закупя например
изрично съм упоменал,че домейните не се продават.договорния период е въпрос на договорка.2,3,5 години....
прав си,че ще се възползвам от "вашите работи",след изтичане на наемния период.това е и идеята на наема.

Хм, извинявам се за офтопика, но един домейн струва 13-14 лв, а един сайт за имоти около 1000 лв.
Ако имаш успех, и аз ще се възползвам от тая далавера и ще накупя домейни.

Абе ако има някой дето иска да бачка без пари 2-3 години и после да си хариже работата да се хваща ;)

:) ама човек като ви слуша все едно всички сте цакани и аз съм поредния измамник дето се опитва да ви прекара :)
не искам никого да убеждавам в нищо,всички сте достатъчно зрели хора ,за да прецените сами за себе си.
....а един сайт за имоти около 1000 лв
аз по-скоро си мислех за туристически сайт:p
....но един домейн струва 13-14 лв
съгласен съм.дори ако си вземеш хост ти го падаряват.въпросът е,че не останаха много читави домейни./оставям на страна въпроса колко са читави тези/
....Редно е поне да предложиш някакви позиции в търсачките, преди да ги даваш така.
редно е,ако искам пари насреща,а аз не искам...
не искам да задълбавам темата.пак казвам ,ако някой има предложение ще го изслушам.ако не - здраве,или (на)здраве:)

Горе