SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

ViesHost.com - Споделен уеб хостинг, домейни, SSL сертификати!

ViesHost.com

New member
Здравейте,

ViesHost е хостинг компания, чиято основна цел е да предлага на клиентите си качествени, технологично актуални и добре оптимизирани хостинг услуги на цени, съобразени със световните тенденции.

Какви услуги предлага ViesHost?
Към момента предлагаме следните услуги:

С какво се отличава ViesHost?
На първо място ние предлагаме индивидуални ресурси за всеки наш клиент - не, не следим за процесорни минути, не Ви притискаме на имейл. Получавате точно това, за което сте платили. Ако даден сайт на сървъра изпитва повече посещения, това няма да повлияе на работата на Вашия хостинг акаунт. Всички наши клиенти и ресурсите им са изолирани едни от други и това допринася за качеството на услугата.

Защо да избера ViesHost?
  • Модерен хардуер и лицензиран софтуер
  • Перфектна свързаност
  • Качествени услуги
  • Ниски цени
  • Денонощна техническа поддръжка
  • Индивидуално внимание
  • Сигурност
  • Ежедневни резервни копия

Как ще ми съдейства ViesHost.com?
Ако се съмнявате в качеството на предлаганите от нас услуги, ние сме готови да Ви предоставим напълно безплатно тестова среда за до 2 седмици (14 дни). По този начин ще имате възможност да качите и тествате работата на уебсайта си на нашите сървъри.

За всички нови клиенти сме готови да извършим напълно безплатно трансфер на уебсайтовете от предишния Ви хостинг провайдър към нашите сървъри. По този начин Вие няма да изгубите нито мунута от времето си за тази процедура.

Повече информация и контакти
Официален уебсайт: https://www.vieshost.com/
Skype: vieshost.com
Имейл:

Очакваме Ви!
 

ViesHost.com

New member
Здравейте,

По случай коледните и новогодишните празници, ViesHost поднася специален подарък на своите клиенти! Всяка направена поръчка за хостинг до 31.12.2015г. получава 2 безплатни месеца с промокод "PROMO16"! Няма минимален период на плащане за да се възползвате от промоцията - може да платите само за 1 месец и ще получите 3!

Освен това всички наши клиенти могат да се възползват от нова допълнителна услуга - PageSpeed. Накратко PageSpeed ще оптимизира уебсайта Ви в много различни направления (HTML/CSS/JS Minify и сливане, Оптимизация на изображения и др.), което ще Ви помогне да получите по-добра оценка в Google PageSpeed Insights и също така в комбинация с кеширане на резултатите ще подобри многократно скоростта на зареждане на страницата. Успяхме да намалим големината на страница с размер 18Mb с доста статични ресурси до 2Mb без разлика в качеството на съдържанието, което подобри скоростта на зареждане от 10 на 1-1.5 секунди.

Екипът на ViesHost.com Ви пожелава Весели Празници!
 

Горе