webreklama.biz - нов дизайн мнения?

w-seo

Hack3rch3
Мнения, препоръки за нов дизайн на www.webreklama.biz

Много е важно да ми кажете, удобен ли е сайта за четене, логото, background-а харесва ли ви? Темите? Добре ли са?

Предложения за нови теми?

Очакваме вИ!

Re: webreklama.biz - нов дизайн мнения?

Еми според мен дизайна ти е най-малки проблем. Аз примерно харесвам плътен фон повече. Махни сесиите за гости, за да те индексира гуглето по-добре. Също Title при преглед на тема - слагай първо заглавието на темата и след това името на сайта, нещо такова

Предлагам реклама | webreklama.biz

конкуренция на този форум ли правиш?

Махни сесиите за гости, за да те индексира гуглето по-добре.
Мисля, че при тройката това е невъзможно, защото става мазало по форума. Тройката поддържа една база с АйПита на роботи, която може да се обновява ръчно, и се твърди, че когато се появи бот с айпи от тази база, сесиите не се показват.

Друг проблем на тройката, е че номерът на форума се появява като параметър в УРЛ на всяка тема, което не е много хубаво, защото, ако преместиш темата в друг форум, веднага "губиш" предишното УРЛ.

Сори, за лиричното отклонение, но СЕО е много по-важно от дизайна.

На мен лично хедърите на секциите и имената на темите ми са еднакви. Може да е защото съм далтонист (смисъл цветовете да са различни), но аз лично ги виждам еднакви 🙂.

Аз също споделям мнението за плътния фон. В момента центъра на нещата не е достатъчно фокусиран на темите във форума а някакси се размива

Мерси момчета за идейките 🙂
Ще пипна още тук там! Иначе конкуренцията е хубаво нещо,

но ние сме само за реклама! Спецализиран сайт за уеб реклама

Мисля, че при тройката това е невъзможно, защото става мазало по форума. Тройката поддържа една база с АйПита на роботи, която може да се обновява ръчно, и се твърди, че когато се появи бот с айпи от тази база, сесиите не се показват.

Друг проблем на тройката, е че номерът на форума се появява като параметър в УРЛ на всяка тема, което не е много хубаво, защото, ако преместиш темата в друг форум, веднага "губиш" предишното УРЛ.

Сори, за лиричното отклонение, но СЕО е много по-важно от дизайна.
Контра!

## MOD Title: Advanced phpBB3 SEO mod Rewrite
## MOD Author: dcz / www.phpbb-seo.com
## MOD Description: This mod will URL rewrite phpBB URLs, injecting
## categories, forums and topic titles in their URLS.
## Please read the author notes BEFORE using this mod.
## Check http://www.phpbb-seo.com/boards/advanced-seo-url/advanced-phpbb3-seo-url-vt1219.html
## for the latest version or to get help with this MOD.
##
## MOD Version: 0.4.4

Мнения, препоръки за нов дизайн на www.webreklama.biz

Много е важно да ми кажете, удобен ли е сайта за четене, логото, background-а харесва ли ви? Темите? Добре ли са?

Предложения за нови теми?

Очакваме вИ!
Смяна на фона и цветове на табовете, възможно, да, може да се нарече "нов дизайн". Иначе си е основа на стандартния prosilver темплейт на phpBB3, за който всъщност трябва се спазва копирайт.
Лого: няма нужда от градиент.
Форум според мен не е сайт, а веб-сервис.

gvv със сигурност не поддържа кирилица, така че е почти безсмислено да се слага.

gvv със сигурност не поддържа кирилица, така че е почти безсмислено да се слага.
Код:
viewtopic.php?f=11&t=8&sid=e7375f55ec3a5a0a3fa721ed2399ca02
със сигурност изглежда по-добре от латиница?

@gvv твърдиш, че webreklama.biz не е сайт а форум - респективно - уеб услуга?

Аз ти казвам, че webreklama.biz e форум сайт, както и FYI форум ще бъде за кратко, а по-нататък ще отделим форума

Код:
viewtopic.php?f=11&t=8&sid=e7375f55ec3a5a0a3fa721ed2399ca02
със сигурност изглежда по-добре от латиница?
Виж какво е написал кулинара

Иначе не виждам защо има и forumid в URL-то като може и без него (работи phpbb3)
примерно http://asdasdasd.com/viewtopic.php?t=52

Скромното ми мнение няма да е по дизайна или техническите неща, а по нещо друго, което има значение за сайта/форума - как ще се напълни форума със съдържание и потребители.

Според мен това следва да е основния приоритет при подобен проект, не толкова SEO или дизайн.

Нямам готов отговор, просто повдигам тема за размисъл.

TodorChristov - над това умуваме най-много! Но искаме и вида да е приемлив!

Благодаря, с нетърпение очаквам конкретни идейки и предложения

TodorChristov - над това умуваме най-много! Но искаме и вида да е приемлив!

Благодаря, с нетърпение очаквам конкретни идейки и предложения
Еми инвестирай AdWords примерно, иначе много трудно ще си намериш потребители.

Виж какво е написал кулинара

Иначе не виждам защо има и forumid в URL-то като може и без него (работи phpbb3)
примерно http://asdasdasd.com/viewtopic.php?t=52
При тройката е възможно и да се избегнат сесии, и да се направят чисти хтмл'и, и усер-фреднли линкс, и пр.

И аз знам, че е възможно! Тази вечер ще тествам и ще видим резултатите

Някой ако знае нещо повече да свирка!

ето преработено предишното лого
303959F.gif

Нямам нищо против тебе, затова се надявам, да не си помислиш, че критиките ми са лични нападки... просто точно тази тема на форума е адски гадна... логото също не ми харесва... ако е възможно направи го някак си уникално и да подсказва за какво иде реч, а не само ей така един текст...

@Virosss Благодаря колега! Разбирам! Подмених логото със старото оригиналното, благодарение на това, че @wbg ми го изпрати

Когато остане време ще направим собствена тема изцяло! Просто за сега да не губим време!

Back
Горе