SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

www.oferti.bg

Re: www.oferti.bg

от дизайн не разбирам.. но не ми хареса кой знае колко.
Откъм хакове е що-годе защитен (пробвах го 5 минути, нищо не излезе по стандартните методи)
Ако тръгнеш да тормозиш горе екшъните, чат-пат страницата крашва, ама то т'ва не е болка за умиране.
 
Re: www.oferti.bg

Не ми се вижда сериозно да се ползва джумла за сериозен портал. Няма го и лицензния линк. Ако не е джумла, ме извинявай, ама на такова прилича. Адсенс няма място на стартиращ сайт, защото праща трафик при конкуренцията. Каталогът трябва да е на отделен поддомейн и да е с реални линкове, (каталози с недиректни линкове с лопата да ги ринеш). Банерът вляво има пълен член след предлог. Иначе дизайна бива, ама не съм аз човекът, който може да каже за дизайна. засега толкова.
 
Re: www.oferti.bg

Здравей,

имаш сладък сайт, прилича на поредния портал и ако това е целта - успял си!
Не мога да коментирам програмърските неща, мо имам някои препоръки към съдържанието:

1. Оферти.БГ | Обяви |Безплатни обяви| Фирмен каталог| Презентационни стРаници - лиспва Р в Title-a, погледни и чертичките, нещо не са ми симетрични.

2. Под адсенсе имаш реклама "Направи Своят фирмен сайт..." - пълният член е излишен.

3. Липсват запетаи пред което, за да, хвани някой познат да ти погледна текста за грешки :)

4. Най-долу на страницата има линкове Фирменна презентация - едното Н е излишно, ох май много ти натякнах за грешките, сори ама много дразни. наистина някой друг трябва да ти погледне текста, защото е трудно да си намериш грешки в собствения текст.

5. Идеята за презентационни сайтове не ми харесва, защото според мен с това не помагаш на бизнес клиентите, не може фирма да има сайт на под домейн. Какво ще се случи, ако ти си затвориш сайта? Хората остават без сайт, а може вече да разчитат на него. Предложи им сайтове на собствен домейн, така че ако теб те няма, техните сайтове остават.

Така, а сега хубавите неща :)

1. Харесва ми комбинацията на синьо, оранжево и малко зеленичко.

2. Честит ти PR3.

Руми
 
Re: www.oferti.bg

Здравейте,

първо благодаря на всички за мненията и критиките, най-вече за критиките :).
Все пак затова пуснах тема тук.

Сега подред отговарям

на georgimateev:
:) радвам се, че не си успял. Дано означава, че няма големи пропуски в това отношение.

на bgkulinar:
Не е Joomla, няма нищо общо. Системата сме си я писали сами.
За адсенс и ние доста спорихме, и решихме да сложим понеже а) началната страница не е най-посещаваната, колкото и странно да звучи. б) като излезе платен банер, ще я махнем :)

За поддомейн на каталога май си прав, ще трябва да си поговорим с колегите. Иначе, ако си попълнят линк го слагаме в подробното показване на фирмата. А и целта не е линк каталог, а фирмен такъв :). Т.е. интересуват ни фирмите, а не сайтовете им.


на Rumi:
за теб специални благодарности за всички критики :)

Идеята на презентационните страници не да са фирмен сайт, а да са сайт визитка на фирмата. Освен това, технически ще е малък кошмар да съвместим базата с толкова домейни - задължително ще трябва да са на един хост. Пък и ако затворим сайта, така или иначе нищо по презентационните страници няма да работи. Данните за фирмата се вземат от фирменния каталог, а данните за офертите на фирмите, са обявите които са публикували. По този начин, могат динамично да си менажират всичко.


А сега отивам да оправям правописни грешки :)


Още веднъж благодаря на всички, лек ден и спорна работа


П.П. големи сме блейки, как можахме точно заглавието да объркаме :)
 

Горе