SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

www.oferti.bg

georgimateev

New member
Re: www.oferti.bg

от дизайн не разбирам.. но не ми хареса кой знае колко.
Откъм хакове е що-годе защитен (пробвах го 5 минути, нищо не излезе по стандартните методи)
Ако тръгнеш да тормозиш горе екшъните, чат-пат страницата крашва, ама то т'ва не е болка за умиране.
 

bgkulinar

Меринджей
Re: www.oferti.bg

Не ми се вижда сериозно да се ползва джумла за сериозен портал. Няма го и лицензния линк. Ако не е джумла, ме извинявай, ама на такова прилича. Адсенс няма място на стартиращ сайт, защото праща трафик при конкуренцията. Каталогът трябва да е на отделен поддомейн и да е с реални линкове, (каталози с недиректни линкове с лопата да ги ринеш). Банерът вляво има пълен член след предлог. Иначе дизайна бива, ама не съм аз човекът, който може да каже за дизайна. засега толкова.
 

Rumi

New member
Re: www.oferti.bg

Здравей,

имаш сладък сайт, прилича на поредния портал и ако това е целта - успял си!
Не мога да коментирам програмърските неща, мо имам някои препоръки към съдържанието:

1. Оферти.БГ | Обяви |Безплатни обяви| Фирмен каталог| Презентационни стРаници - лиспва Р в Title-a, погледни и чертичките, нещо не са ми симетрични.

2. Под адсенсе имаш реклама "Направи Своят фирмен сайт..." - пълният член е излишен.

3. Липсват запетаи пред което, за да, хвани някой познат да ти погледна текста за грешки :)

4. Най-долу на страницата има линкове Фирменна презентация - едното Н е излишно, ох май много ти натякнах за грешките, сори ама много дразни. наистина някой друг трябва да ти погледне текста, защото е трудно да си намериш грешки в собствения текст.

5. Идеята за презентационни сайтове не ми харесва, защото според мен с това не помагаш на бизнес клиентите, не може фирма да има сайт на под домейн. Какво ще се случи, ако ти си затвориш сайта? Хората остават без сайт, а може вече да разчитат на него. Предложи им сайтове на собствен домейн, така че ако теб те няма, техните сайтове остават.

Така, а сега хубавите неща :)

1. Харесва ми комбинацията на синьо, оранжево и малко зеленичко.

2. Честит ти PR3.

Руми
 

mf2hd

New member
Re: www.oferti.bg

Здравейте,

първо благодаря на всички за мненията и критиките, най-вече за критиките :).
Все пак затова пуснах тема тук.

Сега подред отговарям

на georgimateev:
:) радвам се, че не си успял. Дано означава, че няма големи пропуски в това отношение.

на bgkulinar:
Не е Joomla, няма нищо общо. Системата сме си я писали сами.
За адсенс и ние доста спорихме, и решихме да сложим понеже а) началната страница не е най-посещаваната, колкото и странно да звучи. б) като излезе платен банер, ще я махнем :)

За поддомейн на каталога май си прав, ще трябва да си поговорим с колегите. Иначе, ако си попълнят линк го слагаме в подробното показване на фирмата. А и целта не е линк каталог, а фирмен такъв :). Т.е. интересуват ни фирмите, а не сайтовете им.


на Rumi:
за теб специални благодарности за всички критики :)

Идеята на презентационните страници не да са фирмен сайт, а да са сайт визитка на фирмата. Освен това, технически ще е малък кошмар да съвместим базата с толкова домейни - задължително ще трябва да са на един хост. Пък и ако затворим сайта, така или иначе нищо по презентационните страници няма да работи. Данните за фирмата се вземат от фирменния каталог, а данните за офертите на фирмите, са обявите които са публикували. По този начин, могат динамично да си менажират всичко.


А сега отивам да оправям правописни грешки :)


Още веднъж благодаря на всички, лек ден и спорна работа


П.П. големи сме блейки, как можахме точно заглавието да объркаме :)
 

Горе